Ex-jalkapalloilijan hyppy epäonnistui – putosi kuolemaansa, vaimo kuvasi tapahtunutta veneestä

Entinen jalkapalloilija Mourad Lambrabatte on kuollut 31-vuotiaana. Vitessen organisaatioon kuulunut Lambrabatte menehtyi, kun hän hyppäsi 35 metriä korkealta kalliolta. Hänen perheensä kuvasi tapahtunutta. Aiheesta kertoo Mallorca Daily Bulletin.

Lambrabatte oli kaudella 2010-2011 mukana Vitessen alle 23-vuotiaiden ryhmässä, mutta hänet nähtiin myös mukana edustusjoukkueen matkassa. Entisen jalkapalloilijan elämä sai traagisen päätöksen viime viikolla.

Lambrabatten hyppy taltioitui videolle. Hän ei ottanut tarpeeksi vauhtia hyppyynsä ja osui kallioon ennen veteen joutumista.Video kuvattiin veneeltä, jossa hänen vaimonsa ja poikansa olivat. 

– Herranjumala, Lambrabatten vaimo huusi ennen miehensä joutumista veteen.

Sukeltajat löysivät myöhemmin Lambrabatten ruumiin. Hän oli vuokrannut veneen vaimolleen, jotta tämä voisi kuvata hypyn. Lambrabatten entinen seura Vitesse julkaisi muistotekstin kotisivuillaan.

– Vitesse on saanut ikävän tiedon, että Mourad Lambrabatte on menehtynyt traagisesti. Vitessessä aiemmin pelannut hyökkääjä oli juuri täyttänyt 31 vuotta. Seuran ajatukset ovat Lambrabatten perheen ja ystävien luona, Vitessen tekstissä sanottiin.

Lue myös:

    Uusimmat