Ex-jalkapalloilija Aki Riihilahden TTK-menestys huomattiin maailmalla: "Naureskeltu minun tanssilleni"

Aki Riihilahden ja Katri Mäkisen TTK-taival päättyi juuri ennen finaalia 7:58

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa menestynyt ex-jalkapalloilija Aki Riihilahti summaa tanssimatkansa Uutisaamussa.

Entinen jalkapalloilija Aki Riihilahti valloitti yhdessä tanssiopettaja Katri Mäkisen kanssa syksyn Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa. Riihilahti kertoo Uutisaamun haastattelussa olevansa helpottunut pudotuksesta juuri ennen finaalia.

– Vasta-alkajana pääsi näin pitkälle menemään. Hyvä ja helpottunut olo, Riihilahti kuvailee.

Mies kertoo syksyn olleen erityisen haastava aikataulujen osalta. Riihilahti työskentelee HJK:n toimitusjohtajana, mikä vie häntä lähes joka viikko ulkomaille. Tähtipari harjoitteli kauden aikana useassa eri maassa.

– Lähtökohtaisesti täällä tehtiin ja yritettiin löytää siitä arjesta aikaa. Minulla on tosi haastava duuni, jossa ollaan puolet ulkomailla. Minun oli pakko ottaa Katri työreissuille, että sai esityksen kasaan. Hienoa, että oli niin joustava tiimi, että oli mahdollista.  Se meni tosi luontevasti, että saatiin treenattua ja duunit hoidettua.

Myös ulkomailla maailmanluokan jalkapalloseurojen hallituksissa huomattiin tähtiparin kisamenestys.

– Jännä, että isojen seurojen jättipomot, urheilupäättäjät ja yritysherrat ovat ruvenneet seuraamaan tanssia eri lailla. Kyllä siellä on saattanut joku hallituksenkokous alkaa sillä, että on naureskeltu minun tanssilleni vähän.

Tanssii Tähtien Kanssa mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19:30. Tanssikupla mtv-palvelussa maanantaisin ja perjantaisin

Lue myös:

    Uusimmat