Katsojat kommentoivat ex-jalkapalloilija Aki Riihilahden TTK-asennetta: "Olen saanut törkeän paljon palautetta"

Pienimmät tuomaripisteet saaneet Aki Riihilahti ja Katri Mäkinen eivät muserru kritiikin alla 3:04
Aki Riihilahti kommentoi tuomareiden minipisteitä.

Ex-jalkapalloilija Aki Riihilahti ja Katri Mäkinen heittäytyivät sunnuntaina samban vietäväksi. 

Aikansa menestyneimpiin suomalaisiin jalkapalloilijoihin lukeutuva Aki Riihilahti kilpailee mukana Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa tanssiopettaja Katri Mäkisen rinnalla. Pari nousi kauden neljännessä livelähetyksessä parketille esittämään näyttävän samban La Copa de la Vida -kappaleen tahtiin.

Riihilahti otti hupaisaan esitykseen mukaan myös jalkapallon, mutta tuomaristo ei heltynyt pisteissään parin hyvästä yrityksestä huolimatta. Pari jäi pisteissään illan huonoimmaksi.

Riihilahti ja Mäkinen kommentoivat esitystä MTV Uutiset Livessä.

– Lähden nollatasosta ja meillä oli operaation jälkeen kolme päivää aikaa tehdä tanssi. Tanssi kuuluu kaikille ja tässä pitää olla iloa ja sen kuuluu olla hauskaa. Heittäydyttiin täysillä. Minulla oli törkeän mukavaa, Riihilahti kuvailee suoritustaan.

Jalkapalloseura HJK:n toimitusjohtajana työskentelevä Riihilahti kertoo miettineensä pitkään ohjelmaan mukaan lähtöä. Mies kertoo olevansa onnellinen siitä, että on uskaltanut heittäytyä.

– Mietin pitkään, kun teen tämän työn ja lastenhoidon ohella, että mitähän tästä tulee, niin olen saanut törkeän paljon palautetta. Aamulla kaupassa, puistossa lasten kanssa. Ihmiset tulevat pysäyttämään, Riihilahti kuvailee.

Katso koko haastattelu videolta!

Tanssii Tähtien Kanssa mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19:30. Tanssikupla mtv-palvelussa maanantaisin ja perjantaisin.

Lue myös:

    Uusimmat