Ex-jalkapalloilija Aki Riihilahti sinkkuelämästään: "En ota paineita tällaisista asioista"

3:04
TTK:n tähtipari Aki Riihilahti ja Katri Mäkinen eivät muserru kritiikin alla

Ex-jalkapalloilija Aki Riihilahdella kiireinen viikko töiden ja lasten kanssa.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa ilahduttanut ex-jalkapalloilija Aki Riihilahti, esiintyi dynaamiset duot -teemajaksossa parinsa Katri Mäkisen rinnalla. Pari nähtiin laulajaduo Dannyn ja Armin rooleissa.

– Minussa ei ole varmaan yhtään mitään samaa kuin Dannyssa. Esiinnytään kunnioituksesta heidän uraansa ja yhteistä kemiaa kohtaan yritetään tehdä oikeutta sille, mitä he olivat lavalla, Riihilahti kuvailee.

Riihilahdella on takana kiireinen työviikko töiden parissa. Myös lasten syyslomaviikko on aiheuttanut muutoksia treeniaikatauluihin.  

– Lapsien syyslomaviikko. Katrin kanssa on harjoiteltu ilta yhdeksästä puoleen yöhän asti.

TTK-on tuonut miehen elämään kaivattua omaa aikaa.

– Tässä on mennyt kuitenkin kuusi vuotta, että ei ole tehnyt itselleen mitään omaa. Itse koen, että teen työni vielä paremmin ja olen vielä enemmän läsnä lapsille, kun on joku oma juttu mitä tehdä.

Sinkkuna viihtyvä mies ei etsi aktiivisesti ketään rinnalleen.

– Olen ollut pitkään yksin, mutta en ole ollut koskaan yksinäinen. En ota paineita tällaisista asioista. Minulla on asiat tosi hyvin elämässä ja en ota paineita missään.

– Kaikesta mitä tekee, niin pitää olla syy siihen miksi sen tekee. Minulla ei ole nyt mitään sellaista tarvetta kumppanille. Jos joskus osuu kohdalle, joka sattuu, niin kiva juttu.

Tanssii Tähtien Kanssa mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19:30. Tanssikupla mtv-palvelussa maanantaisin ja perjantaisin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja