F1

F1

Formulakausi käynnissä!

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

Ex-F1-kuski yritti hiillostaa Kimi Räikköstä kisan alla – asiantuntija ripittää: "Tyhmää"

3:01
Videolla ex-F1-kuskin Johnny Herbertin haastattelu Kimi Räikkösen kanssa.

Kimi Räikkösen F1-uran jatkoaikeet ovat tällä hetkellä niin kova porkkana formulavarikolla, että asiasta kysellään aivan joka paikassa. C Moren F1-studiossa Aaro Vainio otti kantaa entisen F1-kuljettajan Johnny Herbertin tekemisiin.

Herbert haastatteli Räikköstä Italian GP:n alla. Kysymykset eivät liittyneet pelkästään kisaan, vaan Herbert kyseli Räikköseltä tämän uran jatkosta.

– En olisi täällä, jos en nauttisi ajamisesta. Haluamme olla tallina korkeammalla, mutta se on toki aina tavoitteena. Saa nähdä, mitä tulevaisuudessa tapahtuu, Räikkönen totesi.

Vastaus ei riittänyt Herbertille, vaan hän jatkoi utelua.

Onko sinulla riittävästi intohimoa, että päättäisit jatkaa vielä uraasi? Herbert tiedusteli.

– Ei intohimo katoa minnekään. En ole päättänyt vielä mitään. Jatko on minusta kiinni ja teen päätöksen jossain vaiheessa, Räikkönen vastasi kylmäviileästi.

C Moren F1-asiantuntijaa Aaro Vainiota Herbertin toiminta ihmetytti.

– Mun mieleestä on tyhmää, että Herbert kyselee Kimiltä tuollaisia ennen kisaa. Ja kun Kimi jo vastasi kerran, niin hän kysyi uudestaan saman kysymyksen eri sanoilla. Toki, hän sai sitten ihan saman vastauksen, Vainio hämmästeli.

Räikkösen aikeet pysyvät mysteerinä kaikille lajiseuraajille.

– Hän on niin kauan mukana, kun hän nauttii ajamisesta. Miten hyvin Alfa Romeo kulkee ensi kaudella, se varmasti ratkaisee, Vainio miettii.  

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja