Eveliina Uosukainen joutui liikenneonnettomuuteen – julkaisi pysäyttäviä kuvia sairaalasta: "Mut valtas tapahtuneesta suuri häpeä"

Eveliina Uosukainen joutui skootterionnettomuuteen viikko sitten. 

Tosi-tv-ohjelmasta tuttu Eveliina Uosukainen kertoo joutuneensa liikenneonnettomuuteen viikko sitten. Uosukainen kirjoitti asiasta Instagram-tilillään.

Uosukainen julkaisi onnettomuuden jälkeen kuvakollaasin. Ensimmäisessä kuvassa hän hymyilee onnellisen näköisessä. Toisessa kuvassa hän katsoo kameraan itkuisena, ruhjeita kasvoissaan. Kolmannessa kuvassa hän istuu pyörätuolissa. Hänen jalkansa ovat ruhjeilla.

– Näiden kuvien välillä on puoli tuntia. Se, että jollain on somessa hymyileviä kuvia ja näyttää onnelliselta, ei tarkoita ettei silläkin ois niitä huonompia päiviä, Uosukainen aloittaa kirjoituksensa. 

(Selaa kuvia sen vasemmalta.) 

Uosukainen kertoo pohtineensa sitä, että tuoko onnettomuutta sosiaalisessa mediassa esille.

– Ensin mietin tuonko koko asiaa esille, sillä mut valtas tapahtuneesta suuri häpeä. Vaikka sama ois voinut tapahtua ihan kenelle vaan eikä sille voinut mitään. Ja vieläkin nousee paha olo kuvia katsoessa. Kuitenkin kiitollinen ja arvostan mun terveyttä taas ihan uudella tavalla.

Uosukainen kertoo olleensa liikenneonnettomuudessa viikko sitten. 

– Lensin sateella skootterin päältä asfaltiin kierteellä risteyskohdassa. Onneks olin poikkeuksellisesti pukenut päälle pitkät housut ja paidan sekä ulkoilutakin. Sen sijaan jalat, joissa oli vaan sandaalit, koki hieman kovempia. Oli enkelit matkassa, ettei käynyt pahemmin.

Uosukainen kertoo, että hänen puolisonsaDaniel Lehtonen piti huolta. 

– Vedin varmaan enemmän jäätelöä kuin koskaan ennen. Välillä käy näin ja pitää vaan hyväksyä tilanne ja mukautua sen mukaan. Viikon edetessä mietin päivitänkö asiasta. Päätinkin puhua vasta myöhemmin ja näyttää ensin teille kuinka elämä voi näyttää täysin normaalilta, vaikka todellisuus olisi aivan toinen. Vieläkin oon toipilaana ettei tässä mitään maratooneja juosta, mutta jalat kantaa jo ruoan luo - thank god.

Uosukainen on kihloissa Bile-Danina tutuksi tulleen Daniel Lehtosen kanssa. Pariskunta nähtiin yhdessä Nelosen Temptation Island Suomi -sarjan neljännellä kaudella. 


Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja