Eva Wahlströmin ottelujärjestäjä oikoo uutisointia: Huippuottelu MM-illassa lähellä toteutumista  

Eva Wahlströmin MM-ottelu peruuntui – vastustajan selitys epäilyttää 1:02

Eva Wahlströmin nyrkkeilyottelu Katie Tayloria vastaan ei ole sovittu, mutta se on äärimmäisen lähellä toteutumista.

Videolla Eva Wahlström puhuu Tulosruudun jutussa peruuntuneesta ottelustaan. 

Helsingin Sanomat uutisoi torstaina, että Wahlström kohtaisi WBA- ja IBF-liittojen kevyen sarjan mestarin Taylorin 15. joulukuuta New Yorkissa. Wahlströmin ottelutapahtumien matchmaker Petri Paimander kertoo MTV Sportille, että uutisointi on ”ennenaikainen”.

–  Me olemme neuvotelleet Taylorin taustavoimien kanssa ja asiat on käytännössä sovittu. Ottelu ei ole vielä sataprosenttisella varmuudella sovittu, mutta erittäin korkealla todennäköisyydellä se toteutuu, Paimander muotoilee MTV Sportille.

Madison Square Gardenin otteluillan pääottelussa Saul ”Canelo” Alvarez haastaa britti Rocky Fieldingin keskisarjan MM-tittelistä. Alvarez tavoittelee jo neljännen eri painoluokan mestaruustitteliä.

 Ottelu on Fieldingiä edustavan Matchroom -promootioyhtiön ja Alvarezin Golden Boy -promoottorin yhteistyössä järjestämä. Alvarezin edustajilla on kuitenkin viimeinen sananvalta illan ottelukorttiin, sillä Golden Boy on tapahtuman vastuupromoottori. Tästä syystä Wahlströmin ottelu ei ole täysin varma. Taylor on myös Matchroomin ottelija.

– Katie Taylor on jo julkaistu illan ottelukorttiin. Se, että vastus on Eva, tarvitsee vielä vastuupromoottorin virallisen hyväksynnän. Tämän siis pitäisi onnistua, mutta heillä on viimeinen veto-oikeus, Paimander valaisee.

Varmistus Wahlströmin ja Taylorin ottelulle saattaa tulla jo tänään, mutta Golden Boy on losangeleslainen yhtiö, eli varmuus menee joka tapauksessa Suomen aikaa iltaan.

 WBC-liiton höyhensarjan maailmanmestarin Wahlströmin piti kohdata joulukuussa Firuza Sharipova Pietarissa, mutta Sharipova vetäytyi ottelusta.

Lue myös:

    Uusimmat