Eva Wahlströmilta raju avautuminen terveydentilasta – lääkärikäynti paljasti syyn pitkään jatkuneeseen huonoon oloon

Roosanauhan suunnittellut Eva Walhström muistaa kirkkaasti hetken, kun joutui sanomaan hyvästit syöpää sairastaneelle isälleen 1:23
Eva Wahström kertoi MTV Uutisille vuonna 2021, miten hän muistaa kirkkaasti hetken, kun joutui sanomaan hyvästit syöpää sairastaneelle isälleen.

Vuonna 2020 ammattinyrkkeilyn lopettanut Eva Wahlström kertoo, että on voinut jo pitkään huonosti. Lääkärikäynti paljasti syyn ahdistukseen ja kipuun. 

Entinen nyrkkeilijä Eva Wahlström, 42, avautui Instagramissa terveydentilastaan. Hän kertoi voineensa huonosti jo pidemmän aikaa. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Olen voinut aika paskasti. Olen pienestä saakka kärsiny ahdistuksesta, jonka ajattelin liittyvän erityisherkkyyteen ja siten se on osa mun perusluonnetta. Siinä ei ole mitään kummallista. 

Mutta keväällä alkoi ahdistaa niin, että oli inhottavaa sulkea silmät iltaisin. Verkkokalvoille lävähti kauhukuvia, kun korppilinnut, joka paiskaantui tuulilasiin. Sitten alkoi tulla ihmeellisiä pelkotiloja, outoja sydäntuntemuksia ja hengitysvaikeuksia. Oli rytmihäiriöitä, rintakipua ja välillä sydän hakkasi, kun pyrkisi rinnasta ulos. Iltasin epäilin, etten enää herää aamulla. Minusta tuli itkuherkkä ja ylireagoiva.

Lopulta Wahlström hakeutui lääkärin vastaanotolle ja kertoi, että ei ole nukkunut kunnolla viiteentoista vuoteen. Lääkäri löysi syyn Wahlströmin huonoon oloon ja kipuihin.

Osoittautui, että rintalasta oli tulehtunut ja siitä johtui kipu. Sydäntuntemukset ja raju ahdistus johtui stressistä ja unettomuudesta. Nyt on aika opetella uudenlaista itsepuhelua, Wahlström kirjoittaa. 

Wahlstörm avioitui nyrkkeilijä Niklas Räsäsen kanssa vuonna 2016. Parin ensimmäinen yhteinen lapsi, Elia, syntyi helmikuussa 2021. Lisäksi Wahlströmillä on vuonna 2009 syntynyt Leon-poika hänen aikaisemmasta liitostaan Pekka Kaislaman kanssa. 

Lue myös:

    Uusimmat