Eva Longorian Santiago-poika hurmaa sosiaalisessa mediassa – kaksikko on pukeutunut samanlaisiin asuihin

Eva Longoria sai ensimmäisen lapsen kaksi vuotta sitten.

Täydelliset naiset -tähti Eva Longoria, 45, sai vuonna 2018 ensimmäisen lapsensa aviomiehensä, liikemies Jose Bastónin, 51, kanssa.

Nyt Santiago-poika on kaksivuotias ja onkin hurmannut sosiaalisen median totaalisesti. 

Eva julkaisi itsestään ja pojastaan kuvan Instagram-tilillään. Kuvassa äiti ja poika ovat pukeutuneet samanlaisiin collage-asuihin. Mustissa asuissa on luurankokuvio Halloweenin mukaisesti, jota vietetään lokakuun viimeisenä päivänä. Kuvan taustalla on teeman mukaisesti kurpitsoja. 

Eva julkaisee poikansa askareista kuvia Instagramissaan. 

Evan moni seuraaja ihasteleekin suloista pikkumiestä. 

– Mikä suloinen pikkukaveri, sosiaalisessa mediassa ihastellaan. 

– Niin söpö, seuraaja kirjoittaa. 

Longoria kertoi viime vuonna joutuneensa kiusatuksi Täydelliset Naiset - sarjan kuvauksissa. Hän kertoi asiasta kirjeessä, jonka on kirjoitti lahjontaskandaalin keskellä olevan vastanäyttelijänsä Felicity Huffmanin tueksi.

Huffman myönsi maksaneensa tyttärensä korkeakoulun pääsykokeen valvojalle 15 000 dollaria, jotta tämä huolehtisi siitä, että tytär varmasti pääsee läpi.

Kirjeessään Longoria kertoi, että kiusaaminen loppui vasta, kun Huffman puuttui asiaan.

– Jonkin aikaa sitten työtoverini kiusasi minua töissä. Pelkäsin päiviä, joina jouduin työskentelemään hänen kanssaan, koska se oli pelkkää kidutusta. Kunnes eräänä päivänä Felicity sanoi kiusaajalle, että nyt riittää, ja kaikki loppui siihen. Felicity huomasi, että olin ahdistunut, vaikka en koskaan valittanut tai maininnut siitä kenellekään, Longoria kirjoittaa.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja