Täydelliset naiset -tähti joutui kiusatuksi sarjan kuvauksissa: "Se oli pelkkää kidutusta"

Eva Longoria kertoo kipeistä kokemuksistaan hittisarjan kuvauksissa.

Täydelliset naiset -tähti Eva Longoria paljastaa joutuneensa kiusatuksi sarjan kuvauksissa. Hän kertoo asiasta kirjeessä, jonka on kirjoittanut lahjontaskandaalin keskellä olevan vastanäyttelijänsä Felicity Huffmanin tueksi.

Huffman on myöntänyt maksaneensa tyttärensä korkeakoulun pääsykokeen valvojalle 15 000 dollaria, jotta tämä huolehtisi siitä, että tytär varmasti pääsee läpi.

Kirjeessään Longoria kertoo, että kiusaaminen loppui vasta, kun Huffman puuttui asiaan.

– Jonkin aikaa sitten työtoverini kiusasi minua töissä. Pelkäsin päiviä, joina jouduin työskentelemään hänen kanssaan, koska se oli pelkkää kidutusta. Kunnes eräänä päivänä Felicity sanoi kiusaajalle, että nyt riittää, ja kaikki loppui siihen. Felicity huomasi, että olin ahdistunut, vaikka en koskaan valittanut tai maininnut siitä kenellekään, Longoria kirjoittaa.

Longoria muistelee olleensa sarjan neljästä naistähdestä ainoa, joka ei saanut Golden Globe -ehdokkuutta. Tuolloinkin Huffman oli hänen tukenaan.

– Tiedän, etten olisi selvinnyt noista kymmenestä vuodesta ilman Felicityn ystävyyttä.

Lahjontaskandaaliin sotkeutunutta Huffmania uhkaa kuukauden vankeustuomio. Huffman on pyytänyt tuomion muuttamista vuoden mittaiseksi ehdolliseksi vankeudeksi ja yhteiskuntapalveluksi. Pyyntönsä tueksi hän esittää 27 suosituskirjettä, jotka hänen läheisensä ovat kirjoittaneet.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja