Eva Longoria näyttää mallia: Näin korostat vyötäröäsi

Pikkuruisenkaan naisen ei ole aina aivan helppo löytää ylleen istuvia vaatteita, jotka korostaisivat vartalon parhaita puolia. Usein etenkin pienet rinnat saattavat aiheuttaa pienikokoisille naisille asuvalintojen tekemisessä päänvaivaa. Eva Longoria näyttää mallia, kuinka pikkuruinen nainen voi korostaa vyötäröään ja tuoda vartalon parhaat puolet esiin!

Näyttelijä Eva Longoria, 38, on vain 157 senttimetriä pitkä, mutta onnistuu säteilemään usein kirkkaammin kuin monet häntä jopa päätä pidemmät kollegansa. Kiitos tästä kuuluu luontaisen karisman lisäksi onnistuneille asuvalinnoille: alle 50 kiloa painava näyttelijäkaunotar osaa korostaa upeasti hoikkaa vyötäröään ja saa vartalonsa näyttämään siten todellista paljon muodokkaammalta.

Urheilullisella Longorialla on H-vartalo, joka tarkoittaa käytännössä sitä, että vyötärölinja ei ole erityisen selkeä. Tähti käyttää tätä tietoa kuitenkin taidokkaasti hyväkseen valitsemalla ylleen asuja, jotka kiinnittävät huomion hänen uumaansa – ja luovat mielikuvan tiimalasivartalosta. Tähden viimeisin asuvalinta oli kokovalkoinen mekko, jota koristi metallinvärisellä soljella kiinnitetty vyötärövyö. Longorian asu on oiva esimerkki siitä, kuinka paljon vyöllä voi olla merkitystä yksivärisessäkin asussa.


AVA on myösFacebookissa, TwitterissäjaInstagramissa– tutustu!

Lisää asiaa muodista Carrien päiväkirjat -sarjassa:

Lue lisää:

AVA / Heli Kuitunen

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja