Mainos

"Etusormeni oli samankokoinen kuin hänen reitensä" – orvoksi jäänyt Ryan painoi 7-vuotiaana vain neljä kiloa

Amerikkalaislääkärit eivät koskaan olleet kohdanneet mitään orvoksi jääneen Ryanin kaltaista. Aluksi he eivät uskoneet, että Ryan selviäisi.

Seitsemänvuotiaana Ryan Morse näytti edelleen pieneltä vauvalta. Syy oli sydäntäsärkevä.

Orvoksi jäänyt Morse oli elänyt koko elämänsä nälässä, ja painoi alle neljä kiloa. Bulgarialaisen orpokodin parhaista yrityksistä huolimatta poika olisi kuollut, ellei amerikkalainen Priscilla Morse olisi nähnyt kuvaa hänestä.

Morse näki Ryanin kuvan Facebookissa vuonna 2015, ja päätti perheineen adoptoida tämän.

– Se (Bulgaria) on kaunis maa, mutta heillä ei ole rahoitusta huolehtia lapsista, he tekevät parhaansa. Kaikki, mitä hän (Ryan) tarvitsi, oli ruokintaletku. Nälkään nääntyminen oli tappamassa hänet, Priscilla kuvaa The Sun -lehdelle.

– Kun näin hänet ensimmäisen kerran, astuin hänen huoneeseensa ja ensimmäinen ajatukseni oli, että hän kuolisi. Se oli järkyttävää, kuvat eivät tee tilanteelle oikeutta. Hän näytti todellisuudessa vielä pienemmältä. Sairaammalta ja hauraammalta. Etusormeni oli samankokoinen kuin hänen reitensä.

Amerikassa Ryan vietiin välittömästi sairaalaan. Lääkärit eivät koskaan olleet kohdanneet mitään vastaavaa, eivätkä he aluksi uskoneet, että Ryan selviäisi.

Vei kuukausia, että pojan keho alkoi hyväksyä ravinteita, sillä orpokodissa ruoanpuutteesta kärsinyt Ryan oli oppinut oksentamaan ruoan voidakseen imitoida sen syömistä uudelleen.

"Hän on onnellisin lapsi, jonka olen nähnyt"

Nyt Ryanilla menee paremmin. Hän on lihonut lähes seitsemän kiloa 13 kuukaudessa, ja hänen terveytensä paranee jatkuvasti. Ryan myös ääntelee ja liikkuu, sekä syö pieniä määriä ruokaa ilman letkua.

Ryanilla saattaa olla CP-vamma, ja asiantuntijat tutkivat poikaa selvittääkseen tämän todellisen terveydentilan.

– Hän on onnellisin lapsi, jonka olen nähnyt, hän herää onnellisena ja menee nukkumaan onnellisena ja itkee harvoin, Priscilla kuvaa.

– Muut lapsemme rakastavat häntä – hän on perheen vauva.

Lisää uskomattomia elämäntarinoita:

3:25

6:08

Lähde: Caters news, Thesun.co.uk

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.