Etsitkö kätevää matkalaturia? Nämä kolme tuotetta eivät jätä kylmäksi

Älypuhelimen käyttäjä törmää tämän tästä akun virran loppumiseen. Laukussa kannattaakin pitää mukana laturia tai kannettavaa varavirtalähdettä.

Jos puhelimen oma laturi tuntuu välillä tylsältä, markkinoilta löytyy tyylikkäitä ja kekseliäitä vaihtoehtoja.

PowerMe

PowerMe on laturi, joka siirtää virtaa tabletista älypuhelimeen. PowerMe on käytännössä johto, jonka toisessa päässä on microUSB-liitin ja toisessa päässä Applen lightning-liitin. Johdolla voi myös siirtää kuvia ja dataa laitteesta toiseen. Tuote keräsi äskettäin rahaa joukkorahoituskampanjassa. Uusimmassa versiossa on mukana myös USB Type-C -adapteri. PowerMen saa valkoisena, oranssina, harmaana ja vihreänä. Se on saatavilla ensi vuoden alkupuolella.

Mophie Powerstation 1X

Mophie tunnetaan kannettavista akuistaan. Uusin malli Powerstationista on valmistajansa kaikkien aikojen ohuin. Paksuudeltaan se on ohuempi kuin iPhone 6s. Akku on koottu alumiiniseen kuoreen. 2000 milliampeeritunnin varavirtalähde on kaupan slle 40 eurolla.

PowerGo-Go

PowerGo-Go on erikoistunut langattomaan lataukseen. Sen tuotevalikoimaan kuuluu muun muassa magneettinen langaton laturi autoon ja kotikäyttöön. Lisäksi mallistosts löytyy latauskuori iPhonelle (6 ja 6s). Koko malliston tuotteet saa itselleen noin 100 eurolla.

Lue myös:

    Uusimmat