Mainos

Etsintäkuulutettu vankikarkuri pinkoi poliisia pakoon – pudotti pakoreitille henkilöpaperinsa ja puukon

Etsintäkuulutettu vankikarkuri on jäänyt kiinni poliisitarkastuksessa Riihimäellä. Puukon kanssa liikkunut ja väärät henkilötiedot antanut mies oli jättänyt palaamatta vankilomalta yli kolme viikkoa sitten.

Poliisipartio päätti tarkistaa Peltosaaren kaupunginosassa liikkuneen miehen henkilöllisyyden erään poliisitehtävän takia. Partion tullessa miehen kohdalle hän lähti juoksemaan karkuun, kertoo Hämeen poliisilaitos tiedotteessaan.

Partio jalkautui ja saavutti miehen pienen juoksukilvan päätteeksi. Mies kertoi nimensä ja henkilötietonsa, jotka eivät täsmäneet. Poliisipartio tarkasti miehen pakoreitin ja sen varrelta löytyi henkilökortti ja puukko. Mies myönsi molempien kuuluvan hänelle.

Karkuun lähtemisen syy ja henkilötietojen valehtelukin selvisi, sillä mies oli etsintäkuulutettu. Hän oli jäänyt palaamatta vankilomilta marraskuun lopulla Helsingin vankilaan. Epäillyn hallusta löytyi myös pieni määrä huumausainetta.

Miestä epäillään huumausaineen käyttörikoksesta, toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapidosta ja väärän henkilötiedon antamisesta. Hänet toimitettiin Riihimäen vankilaan.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.