Etsintäkuulutettu ajoi poliisia karkuun kerrostalon sisäpihalle ja pakeni jalan – jäi kiinni, kun mies väsähti ja kävi maahan makaamaan

Etsintäkuulutettu mies karkasi poliisia Helsingin Kalliossa, mutta jäi kiinni, koska väsyi kesken pakomatkan, kertoo Helsingin poliisilaitos.

Karkumatka sai alkunsa, kun moottoripyöräpoliisi oli pyytänyt henkilöauton kuljettajaa pysähtymään. Mies ei ollut totellut pysähtymiskäskyä vaan ajoi poliisia pakoon kerrostalon sisäpihalle, josta hän jatkoi pakomatkaa jalan.

– Moottoripyöräpoliisi ajoi miehen perässä pitkin katuja ja puistoja, kunnes miehen voimat loppuivat ja hän jäi makoilemaan voipuneena maahan Alppikadulla ja poliisi sai hänet kiinni, rikoskomisario Sakari Harju kertoo Helsingin poliisilaitoksen tiedotteessa.

Pikatestin mukaan mies ajoi autoa huumausaineen vaikutuksen alla. Mies oli aiemmin määrätty ajokieltoon. Poliisin mukaan mies oli jäänyt aiemmin tänä vuonna rattijuopumuksesta kiinni 18 ja kortitta ajamisesta 24 kertaa.

Poliisille myös selvisi, että mies on etsintäkuulutettu ja hänet on viety vankilaan suorittamaan vankeusrangaistuksensa. 

Lue myös:

    Uusimmat