Etsintäkuulutettu vanki pakeni poliisia varastetulla autolla Lahdessa – yritti piileskellä virkavaltaa sängyn alla

Etsintäkuulutettu mies jäi poliisin haaviin Lahdessa vaiherikkaan tapahtumaketjun seurauksena.

Kaikki alkoi eilen puolenpäivän aikoihin Lahden Liipolassa, kun poliisipartiota vastaan ajoi varastettu henkilöauto.

Partio kääntyi auton perään, mutta menetti siihen näköyhteyden melko nopeasti. Poliisit lähtivät ajamaan auton oletettuun pakosuuntaan. Suunta olikin oikea, sillä Isomäentiellä partio havaitsi kyseisen auton, joka oli ajettu ulos tieltä, ja kuljettaja oli poistunut paikalta.

Poliisin lähettämän tiedotteen mukaan partio teki sinnikkäitä tutkimuksia ja sai lopulta selvitettyä kyseisen kuljettajan henkilöllisyyden. Hän oli 24-vuotias vankilan etsintäkuuluttama mies.

Partio sai selville etsintäkuulutetun miehen olinpaikan ja meni tavoittelemaan häntä kyseisestä asunnosta. Poliisin lähettämän tiedotteen mukaan seuraavaksi oli vuorossa valheita ja vaiheita, mutta lopulta mies löysi asunnossa olevan sängyn alta.

Poliisi tutkii tapahtunutta törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta. Kuljettaja otettiin kiinni kyseisistä rikoksista ja kuulustelujen jälkeen hänet passitetaan takaisin vankilaan.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja