"Etsin sinut ja löydän sinut" – isä jätti sotkuisille teineilleen täydellisen uhkausviestin

Isän keittiöön jättämä nerokas viesti muistuttaa lapsia siitä, mitä kaikkea ikävää voi tapahtua, jos likaiset astiat eivät häviä tiskialtaasta.

Moni meistä vihaa siivoamista. Erityisen epämiellyttävää se on silloin, jos et edes itse ole aiheuttanut sotkua.

Tätä mieltä on ainakin eräs isä, joka kyllästyi toden teolla siivoamaan teini-ikäisten lastensa sotkuja. Koska tiskeistä muistuttaminen ei tuottanut tulosta, isä päätti jättää tiski-altaan yläpuolelle viestin, jonka avulla hän toivoo likaisten astioiden katoavan altaasta pikimmiten.

Viesti sisälsi valokuvan näyttelijä Liam Neesonista. Kuva on elokuvasta Taken, jonka kuuluisin lause lienee: ”I will find you and I will kill you” eli "Minä etsin sinut ja minä tapan sinut." Sen sijaan, että isä olisi uhannut lastensa henkeä, hän uhkasi viedä teineiltä jotain vielä pahempaa. Internet-yhteyden. 

Isä tuntuu tietävän, mikä on teinien pahin painajainen

Isä selittää Redditissä lastensa menestyvän koulussa ja olevan muutenkin hyväkäytöksiä, mutta he ovat vain yksinkertaisesti sotkuisia. Hän toivoo, että viesti auttaisi teinejä kiinnittämään huomiota omaan sotkuisuuteensa. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

"En tiedä, kuka olet. En tiedä, mitä haluat. Jos etsit palvelijaa, joka siivoaa jälkesi, voin kertoa, että en tee sitä.

Mutta se mitä voin tehdä, on käyttää hyvin erityisiä taitojani. Taitoja, joita olen hankkinut koko pitkän elinikäni. Taitoja, jotka tekevät minusta kodin WiFi-systeemin ja puhelinliittymien asiantuntijan.

Jos siivoat itse omat jälkesi keittiöstä, se tulee olemaan tämän loppu. En etsi sinua, en aja sinua takaa. Mutta jos et, etsin sinut ja löydän sinut...

Ja aion katkaista yhteytesi."

Video: Teinien kannattaisi katsoa tämä video, jolla neuvotaan, kuinka tiskiallas puhdistetaan näppärästi. 


Lähde: Mashable 

Lue myös:

    Uusimmat