Etkö ole aamuihminen? Nämä vinkit helpottavat elämääsi

Tuntuuko sängystä nouseminen aamulla maailman vaikeimmalta asialta? Torkutatko kerta toisensa perään? Lue vinkit, joiden avulla aamusi helpottuvat.

Jos olet myöhään valvova iltaihminen, aamut tuskin ovat herkkuasi. Itse heräämisen lisäksi myös normaalit aamutoimet voivat tuntua raskailta.

Lue, miten voit helpottaa aamujasi!

1. Tee torkuttamisesta vaikeampaa

Laita puhelin tai herätyskello niin kauas sängystäsi, että joudut nousemaan ylös sammuttaaksesi sen. On hyvin todennäköistä, että piristyt jo siitä sen verran, ettet tunne tarvetta palata sänkyyn.

2. Harrasta aamuseksiä

Poltat kaloreita ja vapautat elimistöösi hyvän määrän oksitosiinia ja tunnet olosi voittajaksi koko loppupäivän. LUE MYÖS:  11 merkkiä, joista tiedät olevasi hyvä sängyssä

3. Jos omistat ajastimella toimivan kahvinkeittimen, aseta se aloittamaan kahvinkeitto muutamaa minuuttia ennen herätystäsi

Kahvin tuoksu ja lupaus herkullisesta aamujuomasta houkuttelee sinut sängystä ylös ja mikä parasta, et joudu tuhlaamaan aamustasi hetkeäkään kahvinkeittoon! LUE MYÖS:  Makuja: 8 kahvivinkkiä: Älä ikinä kaada kahvipannulla vettä keittimeen!

4. Kuorruta herätykset kauniilla sanoilla

Myös uhkaukset voivat toimia. "Nyt jos et nouse, myöhästyt bussista."

5. Juo lasi vettä heti herättyäsi

Vesi laittaa aineenvaihduntasi käyntiin ja auttaa nesteytymään pitkän, nesteettömän yön jälkeen. Kenties se varmistaa myös sen, että sinun on pakko mennä vessaan, jonka jälkeen tuskin palaat takaisin sänkyyn.

6. Mieti tarkkaan, millaiseen musiikkiin haluat herätä

Toimiiko sinuun paremmin pehmeä melodia, ärsyttävä renkutus vai peruspirinä?

7. Laita koko viikon asut henkareihin roikkumaan jo sunnuntaina

Jos olet miettinyt koko viikon asut jo valmiiksi, ei sinun tarvitsee aamupöhnässä etsiä sopivia vaatteita kaapista. Jos et ihan koko viikon vaatteita jaksa miettiä kerralla, edellisenä iltana mietitty seuraavan päivän asu on parempi kuin ei mitään.

8. Jätä tärkeitä muistutuksia laukun tai avainten päälle

Jos et ikinä muista ottaa lounasta jääkaapista mukaasi, jätä siitä muistutuslappu jonkun sellaisen esineen päälle, jota ilman et voi kotoasi lähteä – kuten laukun tai avainten päälle.

Lähde: Buzzfeed

Lue myös:

    Uusimmat