Etkö löydä kaupunkipyörää? Ongelma ratkeaa nyt Google Mapsissa

3:17
Poliisi kävi testaamassa sähköpotkulaudat Helsingissä.

Google Maps kertoo nyt tiedot kaupunkipyörien parkkipisteiden sijainneista sekä sen, kuinka monta polkupyörää miltäkin pisteeltä on!

Google Maps -karttasovellus osaa nykyään näyttää tiedot kaupunkipyöristä. Nyt laajemmin julkaistu ominaisuus on saatavilla 24 kaupungissa, Googlen blogissa kerrotaan.

Google Maps kertoo tarvittaessa tiedot kaupunkipyörien parkkipisteiden sijainneista sekä siitä, kuinka monta polkupyörää miltäkin pisteeltä on saatavilla. Lisäksi sovellus ilmoittaa, kuinka paljon vapaita paikkoja kullakin pisteellä sillä hetkellä on.

Ominaisuutta testattu New Yorkissa

Ominaisuutta on testattu laajemmin vuoden päivät New Yorkissa, ja nyt se tuodaan saataville laajemminkin.

Googlen mukaan maailmassa on jo noin 1600 kaupunkipyöräjärjestelmää, ja vuokrattavilla polkupyörillä on tehty jo yli 18 miljoonaa matkaa.

Tietoa tarjolla näistä kaupungeista

Kaupunkipyörätiedot ovat nyt saatavilla 24 kaupungissa, muun muassa Helsingissä. Muualla Suomessa tietoja ei ainakaan toistaiseksi tarjota.

Kaupunkien valikoimaa laajennetaan tulevaisuudessa, Google takaa.

Tiedot kaupunkipyöristä näytetään seuraavissa kaupungeissa: Barcelona, Berliini, Bryssel, Budapest, Chicago, Dublin, Hampuri, Helsinki, Kaohsiung, Lontoo, Los Angeles, Lyon, Madrid, Mexico City, Montreal, Taipei, New York, Rio de Janeiro, San Francisco, São Paulo, Toronto, Wien, Varsova ja Zurich.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja