Ethän tee yleisiä sisustusvirheitä? Näin ne korjataan

Sisustaminen on henkilökohtaisen maun ja tyylin ilmaus, joten on ymmärrettävää, että se mikä näyttää yhden silmään hyvältä on toisen silmissä mauton hirvitys. Poimi näistä vinkeistä sisustusideat, joilla voit piristää kotiasi.

Oletko samaa mieltä näistä yleisistä sisustusmokista?

Liikaa tilpehööriä

Koriste-esineissä ei ole mitään vikaa, mutta kokonainen hylly tai seinä söpöjen posliinisammakoiden peitossa on helposti liikaa. Sinun ei tarvitse hankkiutua eroon rakkaista matkamuistoistasi, mutta mitä jos esimerkiksi kierrättäisit niitä? Muutama aksentti tavaroiden lomassa piristää sisustusta juuri sopivasti.

Yhtenäinen huonekalusetti

Yhteensopiva nahkasohva ja nojatuolit saattoivat kuulostaa hyvältä idealta vielä 90-luvulla, mutta kielivät nyt auttamattoman vanhentuneesta sisustusmausta. Heivaa tuolit toiseen huoneeseen tai laita ne kiertoon ja hanki tilalle jotain kiinnostavampaa.

Kokeile vaikka erivärisiä tuoleja, jotka on kuitenkin tehty samasta materiaalista tai samanvärisiä tuoleja, joissa on vaihteleva materiaali. Mallaa myös, miten vastavärit tai värin eri sävyt istuisivat huoneeseen.

Tekokukat

Vaikka tämän päivän tekokukat ovat kehittyneet viime vuosikymmenten muovihirvityksistä, tuovat oikeat kasvit eloa sisustukseen. Lisäksi ne puhdistavat ilmaa saasteista. Kokeile vaikka helppohoitoisia mehikasveja, jos sinua ei ole siunattu viherpeukalolla.

Värin puute

Kokovalkoinen sisustus henkii Skandinaviaa ja eleetöntä tyylikkyyttä, mutta myönnä pois: onhan se aika tylsä. Valkoinen pohja luo ihanteelliset olosuhteet piristää sisustusta pienillä väripilkahduksilla. Jo viherkasvitkin puhaltavat henkeä tylsään sisustukseen.

Lue myös:

    Uusimmat