Mainos

Ethän missannut näitä juttuja? Karhu repi ulkorakennuksen pirstaleiksi, Merjan iäkäs isä tukehtui ruokaan hoitokodissa

Huomasitko jo alla olevat jutut viikon varrella? MTV Uutiset kokosi kuluneen viikon kiintoisimpia ja luetuimpia aiheita käteväksi koosteeksi! Useissa jutuissa on mukana myös video, jonka pääset katsomaan avaamalla artikkelin.

Merjan isä tukehtui ruokaan hoitokodissa – makasi kuolleena huoneessaan kolme päivää

Merja Humaliston isä kuoli elokuussa helsinkiläisessä hoitokodissa tukehduttuaan ruokaan ryhmäruokailussa. Traumaattisinta oli kuitenkin se, että vielä kolmen päivän jälkeen isän ruumis oli isän omassa huoneessa.

Humaliston isä oli virkeä, Alzheimeria sairastava 88-vuotias mies, joka asui hoitokodissa Helsingin Puotilassa. Humaliston oli vaikea uskoa uutista kuolemasta, sillä hän oli käynyt vielä kuolemaa edellisenä päivänä katsomassa isäänsä.

Kaamea laiminlyönti: 2-vuotiaan pojan hampaat sulivat ikeniin asti – äidille ehdollista vankeutta

Rovaniemen hovioikeus on korottanut vuonna 1988 syntyneen äidin saamaa tuomiota vammantuottamuksesta sekä pahoinpitelystä.

Oikeuden mukaan helmikuussa 2015 havaittiin, että vuonna 2013 syntyneen pojan hampaat olivat reikiintyneet poikkeuksellisen paljon.

Pojan todettiin tuolloin myös syövän ja juovan poikkeuksellisen paljon makeaa. Pojan äitiä muistutettiin asianmukaisen hammashoidon tärkeydestä.

Toukokuussa 2016 hammaslääkäri kuitenkin totesi, että pojan maitohampaat olivat pahasti karieksen runtelemat. Kaikki yläetuhampaat olivat sulaneet ikeneen asti, eikä jäljellä ollut kovin montaa ehjää hammasta.

Kuvat harvinaisesta tapauksesta: Suuri uroskarhu repi ulkorakennuksen pirstaleiksi Petäjävedellä

Petäjävedellä karhu tuhosi mehiläistarhan ulkorakennuksen jättäen jälkeensä kasan lautoja ja rikkinäisiä tavaroita. 

Heimo Tannerin puhelin soi perjantaiaamuna. Petoyhdysmiehenä ja vahinkotarkastajana puheluja petoeläinten aiheuttamista vahingoista tulee aina silloin tällöin, mutta harvoin tällaisesta asiasta. 

Valitettavasti karhu ei ollut Tannerille tuntematon. Miehen mukaan sama vanha uroskarhu oli käynyt kyseisellä pihalla vuosien varrella jo yhdeksän kertaa.

Comojärveltä löytyi muinainen aarre – yli 1500-vuotias löytö on jopa miljoonien eurojen arvoinen

Italiassa Milanon lähellä sijaitsevan Comojärven rannan läheisyydestä on tehty merkittävä löytö. 

Entisen Cressoni-teatterin alueen kaivauksilta löydettiin vanha säilytysastia, jonka sisällä oli 300 roomalaista kolikkoa. ABC-sivusto kertoo, että kolikot ovat ainakin 1500 vuotta vanhoja.

Kolikot oli kasattu pinoihin samalla tavalla kuin nykyäänkin tehdään. Tutkijat epäilevätkin, että rahat ovat kuuluneet jollekin pankille. Astiasta löytyi myös kultaharkko.

Lue juttu tästä. ​​​​​​​

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.