Näihin juttuihin kannattaa palata viikon lopuksi! 12 hirviökonetta ja matkustajakoneen huima laskeutuminen sykähdyttivät – lapsensa kolaripaikalle sattuneen Jarkon tarina kosketti

12 massiivista hirviökonetta, jotka dominoivat taivaita 3:08

Huomasitko jo alla olevat jutut viikon varrella? MTV Uutiset kokosi kuluneen viikon kiintoisimpia ja luetuimpia aiheita käteväksi koosteeksi! Useissa jutuissa on mukana myös video, jonka pääset katsomaan avaamalla artikkelin.

12 hirviökonetta hämmästyttivät

Tiesitkö, että on olemassa lentokoneita, joiden siipiväli on yhtä pitkä kuin täysikokoinen jalkapallokenttä? Tai, että yksi lentokone voi pitää sisällään jopa kuutta moottoria? 

Seuraavalle videolle olemme listanneet kaksitoista jättikonetta, jotka dominoivat taivaita isokokoisuudellaan. Katsastasta yläpuolelta, mitkä koneet pääsivät listalle! 

Karmea totuus pipareita kuohutti

Keskiviikkoinen puhutti artikkeli, jonka mukaan Yhdysvalloissa Davisin kaupungissa Kaliforniassa paikallinen poliisi tutkii tapausta, missä kahden lukiolaisnuoren epäillään paistaneen vainajien jäänteistä pipareita ja tarjolleen niitä luokkakavereilleen.

DaVinci High School on julkaissut asiasta tiedotteen, jossa kerrotaan epäilyistä ja meneillään olevasta tutkinnasta.

Poliisi myös epäilee, että pipareihin leivottu tuhka on peräisin ainakin yhdestä toisen oppilaan edesmenneestä isovanhemmasta.

Rikospaikka sai Itäkeskuksen puukotusvideon

Mustasukkaisuus johti puukotukseen vilkkaassa Itäkeskuksessa – teko tallentui videolle 1:02

Torstain luetuin juttu oli uutinen, jonka mukaan Helsingin käräjäoikeus tuomitsi 21-vuotiaan miehen törkeästä pahoinpitelystä ja muista rikoksista 2 vuoden 2 kuukauden vankeuteen.

Irakilaistaustainen mies puukotti Itäkeskuksen kauppakeskuksessa toista miestä selkään. Motiivina oli mustasukkaisuus.

Tapauksesta kerrottiin keskiviikon Rikospaikka-ohjelmassa. Teko tallentui Itäkeskuksen valvontakameroihin. Nauhoitteet olivat todisteina oikeudenkäynnissä.

Huikea laskeutuminen tallentui videolle

Sivutuuli pakotti hurjaan laskeutumiseen – kapteeni taiteili lentokoneen poikittain maihin 1:01

Perjantaina lukijoita kiinnosti uutinen, jonka mukaan TUI Airwaysin lentokone joutui laskeutumaan myrskyn johdosta poikkeuksellisella tavalla.

Britanniassa riehuneen Callum-myrskyn voimakas sivutuuli pakotti matkustajakoneen laskeutumaan kiitoradalle Englannin Bristoliin oikea siipi edellä, lähes sivuttain.

Espanjan Menorcalta saapumassa ollutta konetta ohjasi 35-vuotias Brenda Riepsaame Wassink, joka on saanut lentoyhtiöltään vuolaita kehuja vaativasta laskeutumisesta.

Isän surullinen kokemus: Sattui lapsensa kolaripaikalle

Lauantaina luetuin artikkeli oli joensuulaisen Jarkko Pirisen koskettava kertomus siitä, kun hän osui sattumalta lapsensa kuolemaan johtaneen kolarin tapahtumapaikalle viime talvena. 

Ilta oli ehtinyt hämärtyä, kun Jarkko Pirinen kyyditsi nuorempaa poikaansa kotiin liikuntakerhosta torstai-iltana.

Matka katkesi vain parin kilometrin päässä kotoa, kapeasti auratussa mutkassa Joensuun Revonkylässä. Tiellä oli rekka, palomiehiä ja ambulanssi.

– Jalat lähtivät alta, kun näin, että siellä laitettiin harsoa Juuson päälle, hän kertoo ääni murtuen.

Lue myös:

    Uusimmat