Essi Pöysti unelmalomalla pienen poikansa kanssa – katso suloinen kuva

Entinen Miss Suomi Essi Pöysti lomaili vastikään kaukana Suomen pakkasista. Unelmakohteissa vietetyllä matkalla seurana olivat sukulaiset ja oma pieni Aaron-poika.

Entinen Miss Suomi Essi Pöysti palasi torstai-aamupäivänä Suomeen rentouttavalta lomalta. Nainen pääsi lomansa aikana nauttimaan sekä pistelevistä pakkasista että paahtavasta lämmöstä, sillä kohteina olivat miljoonakaupunki New York ja aurinkoinen Karibia.

Matkalle Pöystin houkutteli matkaseuraa etsinyt täti. Miehiä reissuun ei huolittu.

– Ei me sellaisia otettu, eikä mieheni itse asiassa olisi päässytkään lähtemään mukaan. Meitä oli kolme naista ja kaksi pientä poikaa, MTV.fin tavoittama Pöysti naurahtaa.

Puolisoiden sijaan naisporukan matkaan pääsivätkin Pöystin 8-kuukautinen Aaron-poika sekä tädin lapsi.

Kaukomatka pienen lapsen kanssa sujui Pöystin mukaan hienosti – lukuun ottamatta Karibialla vietettyä viikkoa, joka meni kaksikon osalta hieman puihin.

– Lapseni sairasti oikeastaan koko viikon, se oli sellainen reissuvatsatauti. Mutta onneksi saatiin kuitenkin nauttia ihanasta lämmöstä.

– Karibia oli ihana paratiisi, oli kirkasta vettä ja hiekkarantoja. Olin aiemmin käynyt naapurisaarella Bahamalla Miss Universum-kisoissa, mutta Karibialla olin ensi kertaa. Sinne voisi varmasti joskus palata, siellä on niin paljon niitä pikkusaaria.

Myös matkan toinen määränpää, New York, oli Pöystin mieleen. Miljoonakaupungissa nainen oli vieraillut ensimmäisen kerran jo pari vuotta sitten. Suosituimmat turistikohteet saivatkin tällä kertaa väistyä kauppojen houkutusten tieltä.

– New York on mahtava, sinne kun pääsisi vaikka joka vuosi! Shoppailimme aamusta iltaan, Manhattanilla riittää kyllä siihen paikkoja. Tuli ostettua aika paljon lastenvaatteita, Pöysti kertoo.

Kahdeksan kuukauden ikäinen Aaron-poikakaan ei päässyt suurkaupungin hulinassa tylsistymään, sillä ihmettelemistä riitti.

– Vaunuissa hänelläkin oli hyvät näkymät. Pitkät lentomatkat menivät tosi hyvin, takaisin tullessakin hän nukkui koko matkan. Sekin tietysti auttoi paljon, että mukana oli toinen lapsi.

Nuoresta iästään huolimatta pikkumies ei ollut ensimmäistä kertaa maailmalla.

– Kuukausi sitten kävimme Espanjassa, joten matka oli hänelle jo toinen, Pöysti paljastaa.

Lue myös:

    Uusimmat