Essi Hellén paljastaa: Olin Putouksen aikaan burnoutin partaalla

Jussi-gaalassa vieraana oleva Essi Hellén kertoo olleensa syksyllä 2016 uupunut liiallisen työmäärän vuoksi. Nyt yhden lapsen äiti on oppinut asettamaan rajoja työnteolle. 

Näyttelijä Essi Hellén saapui yksin Jussi-gaalaan Helsingin Kaapelitehtaalle. Kaunotar kertoi voivansa tällä hetkellä hyvin. Syynä tähän oli työmäärän ja työtahdin hidastaminen. Putouksesta tunnetuksi tullut näyttelijä on nähty monessa sarjassa ja tv-ohjelmassa Putouksen jälkeen. 

– Nyt minulla on ollut hyvä työtahti. Olin ehkä vähän burnoutin partaalla Putouksen aikaan, sillä tein lisäksi Villiä korttia ja Ex-onnellisia. Se oli liikaa. Olen opetellut rajoja ja otan perheelleni nyt huomattavasti enemmän aikaa, Hellén kertoo. 

Hän kertoo olevansa liian optimistinen jaksamisensa suhteen. Nuori näyttelijä on innoissaan saamistaan työmahdollisuuksista eikä haluaisi kieltäytyä niistä. 

– Toivon, että alkaisin olla urallani pikku hiljaa siinä pisteessä, että voin valita töitä, jotka sopivat minun arvomaailmaani. Kaipaan työhöni jotakin muutakin merkityksellisyyttä, kun vaan, että sain jonkun roolin, Hellén sanoo. 

Hän kuvaa loppukevään ajan Ylelle uutta draamasarjaa nimeltä Blind donna, joka kertoo näkövaimmaisesta naisesta. 

Jussi-palkinnot jaetaan tänään – hyppää mukaan gaalahumuun! 36:04

Jussi-gaala 24.3. MTV3-kanavalla kello 20.00!

Lue myös:

    Uusimmat