Mainos

Espoossa ketjukolarit vartin välein – "Tähän vuodenaikaan harvinainen tapaus"

Espoossa on tapahtunut kaksi useamman auton ketjukolaria lähes peräjälkeen. Kolareissa ei ole ilmeisesti tullut vakavia henkilövahinkoja, mutta Turunväylälle on kertynyt massiivinen ruuhka.

Espoossa tapahtui tänään neljän ruuhkassa kaksi ketjukolaria. Ensin Turunväylällä eli ykköstiellä kolme länteen päin liikkuvaa autoa joutui ketjukolariin Kilon kohdalla. Kolme autoa ajoi toistensa perään kello 16.05.

Vain reilua varttia myöhemmin, kello 16.23 neljä autoa ajoi ketjukolarin samalla tiellä Laajalahden kohdalla. Myös nämä autot olivat matkalla länteen päin.

– Liikenne on jo saatu käyntiin, kaksi kaistaa saatiin avattua varsin nopeasti auki, kertoo vanhempi konstaapeli Patrick Palmroth Länsi-Uudenmaan poliisista. Poliisin tiedossa ei ole vakavia henkilövahinkoja, mutta tie on päässyt pahasti ruuhkautumaan.

– Nämä tapaukset ovart tietysti kerryttäneet pitkät jonot, joiden purkaminen voi kestää iltaan asti, Palmroth arvelee. Hän ei tiedä mitään tiettyä syytä, miksi kaksi monen auton peräänajoa on tapahtunut näin lähekkäin.

Myös Tuusulanväylällä on Itä-Uudenmaan poliisin mukaan tapahtunut onnettomuus, joka on puurouttanut liikennettä.

– Tähän aikaan vuodesta tällaiset useamman auton peräänajot ovat aika harvinaisia. Talvikaudella peräänajoja tapahtuu tietenkin enemmän, Palmroth toteaa. 

Olitko paikalla? Lähetä kuva osoitteeseen kuvat@mtv.fi.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.