ESPN: Valioliigalle iso takaisku – kauden jatkuminen vaarassa

Jalkapallon Englannin Valioliigan pelaajista yhä suurempi osa ei halua pelata liigapelejä koronaviruspandemian aikana, kertoo ESPN-sivusto lähteisiinsä nojaten. Pelaajien vastustus on takaisku liigalle sen yrittäessä saada maaliskuussa keskeytettyä sarjaa taas pelaamaan.

Valioliigaseurat keskustelevat jälleen perjantaina vaihtoehdoista sarjan jatkamiseen. Pelaajistosta kuitenkin monet, joilla on pieniä lapsia tai joille on tulossa perheenlisäystä, ovat huolissaan pelaamisesta pandemian aikana.

– Monilla pelaajilla on hyvin epämukava olo pelien pelaamisesta. Liiga ottaa tämän asian vakavasti vasta sitten, kun joku kuolee, eräästä valioliigaseurasta kerrottiin ESPN:lle.

Euroopan sarjoista Hollanti ja Ranska ovat jo lopettaneet kautensa, ja Belgia on tekemässä saman ratkaisun. Tiistaina Kansainvälisen jalkapalloliiton Fifan lääketieteellisen komitean puheenjohtaja Michel D'Hooghe kertoi, että hänen mielestään sarjoja ei pitäisi pelata ennen syyskuuta.

– Maailma ei ole valmis kilpajalkapalloon. Toivon sydämestäni, että tuo muuttuu nopeasti, mutta nyt tarvitaan kärsivällisyyttä, D'Hooghe puhui Sky Sportsille.

Lue myös:

    Uusimmat