Mainos

Espanja järkyttyi perhesurmasta: Äiti heitti kaksi tytärtään 13. kerroksesta – hyppäsi itse perässä

Espanjaa järkyttää raju perhesurma. Gironassa Koillis-Espanjassa 42-vuotias äiti surmasi kaksi tytärtään heittämällä heidät kadulle 13. kerroksesta. Nainen surmasi sen jälkeen itsensä hyppäämällä perässä.

Teko tapahtui arkkitehtinaisen ja tämän arkkitehtimiehen yhteisellä työhuoneella.

La Vanguardia-lehden mukaan poliisi ei ainakaan tällä hetkellä epäile, että tapahtumassa olisi ollut mukana muita henkilöitä. Perheen isä oli tapahtumahetkellä muualla, samoin heidän seitsemänvuotias poikansa. Vanhempi tytöistä oli 11-vuotias, nuorempi 11 kuukauden ikäinen vauva.

Vanhempi tytöistä ei kuollut välittömästi pudottuaan, vaan hän oli vielä hengissä hoitohenkilökunnan saapuessa paikalle. Häntä ei kuitenkaan pystytty pelastamaan.

Teon motiivia ei vielä tiedetä. La Vanguardian mukaan eräs talon asukkaista oli kohdannut äidin tyttärineen aiemmin päivällä rakennuksen uloskäynnin kohdalla, eikä ollut huomannut heissä mitään tavallisesta poikkeavaa.

Kyseinen perhe on tunnettu Gironassa ja surmat ovat vaikuttaneet kaupungin asukkaisiin syvästi. Turmapaikalla onkin vieraillut ihmisiä jatkuvana virtana osoittamassa suruaan tapahtuneen johdosta ja etsimään vastausta siihen, miksi näin tapahtui.

Perhe omistaa kotikaupunginosassaan suositun kenkäkaupan. Aviopari on ollut aktiivinen myös kaupunginosansa asioissa ja lasten vanhempainyhdistyksissä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.