Esko Eerikäinen muistelee edesmennyttä tätiään: "Perheemme ei ole päässyt koskaan yli kuolemasta"

Pitääkö miehen olla äijämäinen lihaskimppu? Radiojuontaja Esko Eerikäinen avaa, millaisia ulkonäköpaineita hän on kohdannut elämässään 8:30
Pitääkö miehen olla äijämäinen lihaskimppu? Radiojuontaja Esko Eerikäinen avaa, minkälaisia ulkonäköpaineita hän on kohdannut elämässään.

Esko Eerikäisen täti kuoli 2000-luvun alussa. 

Kolumbiasta kotoisin oleva Esko Eerikäinen muistelee sosiaalisessa mediassa edesmennyttä tätiään. 

Eerikäinen julkaisi itsestään ja tädistään kuvan Instagram-tilillään, jossa he poseeravat kaulakkain. Hän kertoo, että kuva on otettu 2000-luvun alussa. 

– Löysin äsken arkistoista kuvan joka on otettu 2000 luvun alussa, olin lomalla Kolumbiassa ja kuvassa tätini, joka kuoli kaksi vuotta kuvan ottamisesta, Eerikäinen kirjoittaa. 

Eerikäinen kertoo, että on nimennyt tyttärensä Victorian edesmenneen tätinsä mukaan. 

– Perheemme ei ole koskaan päässyt kuolemasta yli eikä pääsekään, muistoasi kunnioittaen nimesimme tytärtäni nimesi mukaan. Hän oli Rosa Angela. Victoria on Marie Angela. Olet aina muistoissa, Eerikäinen kirjoittaa. 

Eerikäinen julkaisee usein kuvia toisesta kotimaastaan sosiaalisessa mediassa. Hän on vieraillut siellä usein, myös televisio-ohjelman merkeissä. Kymmenen vuotta sitten suomalaiset saivat seurata Eerikäisen, hänen ex-vaimonsa Martina Aitolehden ja heidän tyttärensä elämää Isku Kolumbiaan -ohjelmassa. Eerikäinen vietti maassa lapsuuden.

Lue myös:

    Uusimmat