Esimerkillistä toimintaa! Urheat pelastajat heittäytyivät jokeen pelastaakseen kirahvinpoikasen hengen

Tämä paljon julkisuutta saanut kirahvinpelastusoperaatio on loistava esimerkki siitä, kuinka ihmisten tulisi toimia pulaan joutuneiden eläinten kanssa. 

Osa ihmisistä tietää, miten luonnonvaraisten eläinten läheisyydessä tulisi elää ja käyttäytyä. Elääksemme eläinten lähellä meidän tulee myös kunnioittaa niitä. Tämä tarina on hämmästyttävä todiste tästä ainutlaatuisesta eläimen ja ihmisen välisestä suhteesta.

Facebookissa viime viikolla julkaistu kuvasarja kirahvinpelastusoperaatiosta on lähtenyt leviämään kulovalkean tavoin ympäri maailmaa. Jos ihmettelet miksi näistä kuvista tuli niin suosittuja, lue tarina ensin loppuun.

Uupunut eläin kannettiin ylös joesta

Pieni kirahvinpoikanen oli joutunut yksin voimakkaasti virtaavaan Uaso Nyiro -nimiseen jokeen, ja se olisi todennäköisesti saanut surmansa, ellei kukaan olisi tullut pelastanut sitä.

Silminnäkijöiden mukaan eläin oli juuttunut kiinni pohjaan, eikä päässyt omin avuin pois. Virran läheisyydessä asui onneksi joukko suuria eläinten ystäviä, jotka eivät epäröineet hetkeäkään pelastaakseen pienen kirahvin.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Kirahvi ehti kuitenkin virua vedessä useamman tunnin ajan, ennen kuin rohkea pelastusjoukko huomasi pulaan joutuneen eläimen. Useat ihmiset kahlasivat veteen, ja viimein poikanen onnistuttiin irrottamaan pohjamudasta.

Pelastajien mukaan poikanen oli niin uupunut, että se jouduttiin kantamaan pois virrasta irrotusoperaation jälkeen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Näitä esimerkillisiä kuvia on jaettu jo tuhansia kertoja, eikä turhaan. Tämä tapaus on hyvä esimerkki siitä, kuinka meidän pitäisi toimia nähdessämme pulassa olevan eläimen.

Kuvien avulla pelastajat haluavat viestittää, että emme saa unohtaa eläinten merkitystä maailmassamme. Tästä syystä meidän kaikkien tulisikin auttaa niitä niin paljon kuin mahdollista.

Lähde: Newsner

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja