Esimakua uudesta, pienestä iPhonesta – suojakuorista vuoti kuvia

Applen tulevan iPhone SE -puhelimen julkistusta odotetaan loppukuusta — mahdollisesti jopa aiemmin — ja nyt puhelimen suojakuorista on saatu ensimmäiset vuotokuvat OnLeaksin toimesta. Kuvat vahvistavat aiemmin esitellyt teoriota siitä, että iPhone SE tulee olemaan muotoilultaan pitkälti iPhone 5:ttä vastaava, sisältäen kuitenkin astetta pyöristetymmät reunat, jotka mukailevat iPhone 6:n tyyliä.

Teknisten tietojen valossa iPhone SE tulee käyttämään viime vuotista Apple A9 -suoritinta sekä 12 megapikselin kameraa. Aiemmin puhelimen epäiltiin käyttävän vanhempaa iPhone 6:sta tuttua rautaa, mutta mahdollisesti kovan nettipalautteen seurauksena Apple on päättänyt muuttaa linjaansa. Tästä huolimatta iPhone 6s:ssä esitelty Force Touch -ominaisuus olisi yhä jäämässä kalliimpien mallien yksinoikeudeksi.

Muiden ominaisuuden osalta iPhone SE:n uskotaan olevanperinteistä Applea, sisältäen neljän tuuman Retina-näytön, uusimman iOS-käyttöjärjestelmäversion ja muista iPhone-malleista tutut värivaihtoehdot. Ikävästi myös tallennusmuistin osalta Applen veikataan jatkavan vanhalla linjallaan ja 32 gigatavun tallennusmuistilla varustettua puhelinta on turha odottaa. Näin ollen puhelinta ostavien on tehtävä valinta pienemmän 16 gigatavun ja selvästi kalliimman 64 gigatavun versioiden väliltä,.

OnLeaksin julkaisemat kuvat iPhone SE:n suojakuorista nähtävissä alta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja