Esikoistaan odottavat Harry ja Meghan ihastuttavat Australiassa – herttuatar hurmasi hellyttävällä avunannollaan prinssille

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan aloittivat ensimmäisen virallisen kiertueensa 1:09

Raskaana oleva herttuatar Meghan suojasi prinssi Harrya sateelta parin ensimmäisellä virallisella edustuskiertueella. 

VIDEO: Prinssi Harry ja herttuatar Meghan aloittivat ensimmäisen virallisen kiertueensa

Kensingtonin palatsi tiedotti maanantaina 15. lokakuuta, että prinssi Harry ja hänen puolinsonsa herttuatar Meghan odottavat ensimmäistä lastaan. Samana päivänä kuninkaallinen pari aloitti myös ensimmäisen virallisen kiertueensa Australiasta.

16 päivää kestävän vierailun ajan Harry ja Meghan vierailevat edustustilaisuuksissa Australian lisäksi Uudessa-Seelannissa, Tongalla sekä Fijillä. 

Keskiviikkona 17. lokakuuta kuninkaallinen pariskunta vieraili Australian Victoria Parkissa. Tuolla prinssi Harry piti puheen paikalla olevalle yleisölle, mutta rankkasade yllätti vierailijat. Prinssi piti puheensa sovitusti ja herttuatar Meghan yritti suojella rakastaan vedeltä pidellen tämän yllä sateenvarjoa. 

Prinssi kuitenkin kastui miltei läpimäräksi, mutta tämä ei vaikuttanut kuninkaallista haittaavan. Kuninkaallisen parin nähtiin vaihtavan tilaisuuden aikana useita rakastavia katseita ja hymyjä toistensa kanssa.

Harry ja Meghan vihittiin 19. toukokuuta St. Georgen kappelissa. Parin häitä juhlittiin Windsorin linnassa. Heidän esikoisensa laskettu aika on keväällä 2019.

Lue myös:

    Uusimmat