Raskaana oleva herttuatar Meghan edusti upeassa asussa – häikäisevä ilmestys!

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan aloittivat ensimmäisen virallisen kiertueensa 1:09

Herttuatar Meghan on ihastuttanut valoisalla olemuksellaan ja värikkäällä raskaustyylillään ensimmäisellä kuninkaallisella kiertueellaan. 

VIDEO: Prinssi Harry ja herttuatar Meghan aloittivat ensimmäisen virallisen kiertueensa

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan ovat tällä hetkellä ensimmäisellä virallisella kiertueellaan. Kuninkaallinen pariskunta aloitti yhteensä 16 päivää kestävän matkansa Australiasta. 

Maanantaina 15. lokakuuta Kensingtonin palatsi tiedotti, että Meghan odottaa pariskunnan ensimmäistä lasta.

Keskiviikkona 24. lokakuuta pari edusti Fijillä täydellisen koordinoiduissa asuissa: prinssi Harryn yllä nähtiin rento, kuvioitu sininen kauluspaita ja herttuatar Meghan hehkui vaaleanpunaisessa kesämekossa.  

Herttuattaren yllä nähty röyhelöinen printtimekko on Figuen, ja sillä on hintaa noin 1300 euroa. Meghan oli yhdistänyt asuunsa Castañerin espadrillot ja hänen hiuksensa olivat vaaleiden kukkien koristamalla nutturalla. Herttuataren hääkampaaja kiertää hänen mukanaan kuninkaallisella matkalla. 

Herttuatar ei ole piilotellut onneaan ja innostustaan tulevasta äitiydestään kaksikon matkan aikana. Myös prinsi Harry on pitänyt tulevan isyyden mielessään ja mainitsi kuninkaallisen perheen tulevan "uusimman lisäyksen" puheessaan Invictus Gamesin avajaisseremoniassa lauantaina. 

– Ensinnäkin, kiitos kaikille vastaanotosta jonka olette antaneet minulle ja Meghanille muutaman viime päivän aikana. Olen ollut niin ylpeä siitä, että pystyn esittelemään vaimoni teille, ja me olemme olleet niin onnellisia pystyessämme juhlistamaan henkilökohtaista onneamme uusimmasta lisäyksestämme teidän kaikkien kanssa, prinssi sanaili Sydneyn oopperatalolla. 

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat