Mainos

Esikoistaan odottavalla Ensitreffit-Violalla selkäongelmia: Olen rajoittanut liikuntaa

Esikoistaan odottava Ensitreffit alttarilla -sarjasta tuttu Viola kertoo blogissaan keksineensä korvaavaa puuhailua treeneille.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman ensimmäisellä kaudella avioituneet Viola ja Esa paljastivat alkuvuodesta odottavansa esikoistaan.

– Meillä on todella onnelliset tunnelmat, ei tätä oikein osaa sanoin kuvailla. Tämä on ollut hyvin toivottu asia ja olemme innoissamme, Viola summasi parin tunteita tuolloin.

– Raskaus tuntui luonnolliselta tähän kohtaan elämää. Olen voinut tosi hyvin, hän kertoi.

Hiljattain Violan on kuitenkin pitänyt rauhoittua ja jättää treenaaminen vähemmälle. Viola kirjoittaa tilanteesta blogiinsa.

– Viime ajat ovat olleet puuhakkaalle sielulleni vaikeita. Olen nimittäin joutunut jättämään treenaamisen selkäongelman vuoksi – eli liikkuminen on rajoittunut kevyeen joogailuun ja koiran lenkityksiin, Viola kirjoittaa.

Viola kuvailee kaipaavansa nyt jatkuvasti treenaamista ja olevansa televisiosarjojen suurkuluttaja. Hän ei kuitenkaan ole täysin päästänyt irti puuhailuvaihteestaan, vaan korvannut treenaamisen sisustamisella.

– Kyseinen sisustusprojekti liittyy kämppämme lasitettuun parvekkeeseen. Parveke on ikävästi ollut suhteellisen tuoreessa asunnossamme se ”jämähuone” – jääden talvikauden sekä varastoitavien tavaroiden jalkoihin. Suunnitelmissa on muuttaa tunkkainen varastofiilis joksikin aivan muuksi, nimittäin värikkääksi ja raikkaaksi kesähuoneeksi, Viola kirjoittaa.

Violan koko tekstin sisustussuunnitelmista ja parvekkeen lähtökohdasta voit katsoa hänen bloginsa kautta.

ENSITREFFIT ALTTARILLA jatkuu kolmannen kauden jaksoin MTV3-kanavalla. Ajankohdasta tiedotetaan myöhemmin.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.