Ensitreffit-Viola paljastaa äitiyden vaietun puolen: "Miksi meillä on niin kauheaa?"

Ensitreffit alttarilla -ohjelman ensimmäiseltä kaudelta tuttu Viola kertoo blogissaan äitiyden harmaasta puolesta. 

Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta tuttu Viola paljastaa blogissaan äitiyden nurjan puolen, sen, josta harvemmin puhutaan esimerkiksi sosiaalisessa mediassa tai naistenlehtien sivuilla. 

– Jos olisin vielä se lapseton sinkku, joka vielä reilu pari vuotta sitten olin, olisivat mielikuvani äitiydestä hyvinkin erilaiset kuin mitä ne nykyisellään ovat, Viola kirjoittaa.

Äitiyslomalla oleva Viola kertoo viettäneensä viime aikoina paljon aikaa kotona esikoisensa kanssa ja pohtineensa äitiyden haasteita.

– Äitiydessä on tietenkin se toinenkin puoli, vaipparoskiksen hajuinen ja puklurätin tuntuinen. Äitielämän vaikeampina päivinä somen kuvat hilpeistä beibibrunsseista voivatkin tuntua pahalta. Miksi meillä on niin kauheaa ja nuo vaan tuolla vetelevät sachereita naamaan.

– Koko päivän kiukuttelua sinnikkäästi jatkanut vauva kainalossa sitä selailee netistä ohjeita vauvan päiväunirytmeistä ja miettii onko jo nyt mokannut tämän homman aivan täydellisesti, tuore äiti kirjoittaa.

Hän kannustaa kaunistelematta äitejä myöntämään olotilansa ankeuden itselleen ja sanomaan ääneen, että nyt ottaa päähän.

Lopuksi hän kuitenkin muistuttaa, että noin 90 prosenttia ajasta hän on käsittämättömän onnellinen ja vauvaelämän huumassa.

Lue Violan blogikirjoitus kokonaisuudessaan täältä.

Viola ja Esa saivat esikoislapsensa kesällä. Pari tapasi vuoden 2014 kesällä Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa. 

ENSITREFFIT ALTTARILLA AVAlla tiistaisin klo 21.00! Jaksot katsottavissa kokonaisuudessaan MTV Katsomon kautta.

Lue myös:

    Uusimmat