Ensitreffit-Miian uusi suhde etenee vauhdilla: Suunnitelmissa yhteenmuutto!

Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta tutuksi tullut Miia Ezen on löytänyt uuden rakkauden. Vasta muutaman kuukauden yhdessä viihtynyt pari suunnittelee jo yhteenmuuttoa. 

Ensitreffit alttarilla -ohjelman ensimmäiseltä kaudelta tuttu Miia kertoi uudesta rakkaastaan MTV.fille kesällä. Elokuussa Miia kommentoi, että yhteenmuutto ei vielä ole ajankohtainen.

Aika on kuitenkin tehnyt tehtävänsä ja hyvin yhdessä viihtyvä pari miettii jo yhteenmuuttoa, muun muassa järkisyistä. Miia kertoo ajatuksista blogikirjoituksessaan, jossa hän kertoo viimeaikaisista tapahtumista.

– Koirani Bertta on ihastunut niin täysiä poikaystävääni. Heidät tapaa usein kylkikyljessä sohvalla tai näin lattialla köllötellen.

– Olemme miettineet myös yhteenmuuttoa, koska vietämme kaiken mahdollisen ajan kuitenkin saman katon alla. Se summa, jonka maksamme yhteensä kahdesta kalliista Helsingin vuokra-asunnosta on aivan jäätävä, joten lusikoiden yhteenlaitto saattaa ollakin aivan lähitulevaisuuden juttuja, Ezen kirjoittaa. 

Miia nimittää uutta rakastaan "ruusumieheksi", sillä mies toi hänelle ruusuja heti ensimmäisillä treffeillä. Lue lisää Miian kuulumisia naisen blogista.

Parhaillaan pyörivän ohjelman kolmannen kauden parien yhteenmuuton tunnelmia voit katsoa alta.

ENSITREFFIT ALTTARILLA AVAlla tiistaisin klo 21.00!        

Lue myös:

    Uusimmat