ES: Teini teki hirvittävän löydön Lappeenrannassa – palaneen auton takakontissa oli ruumis: "Miten pelastuslaitos ja poliisi eivät huomanneet"

Silminnäkijät löysivät vahingossa Lappeenrannan palaneen auton takakontista ruumiin, uutisoi Etelä-Saimaa. Lehden mukaan pelastuslaitos oli sammuttanut autopalon Lauritsalan venesatamassa maanantain ja tiistain välisenä yönä, ja poliisi kävi tiistaiaamuna satamassa.

Etelä-Saimaan haastattelemat toisistaan riippumattomat silminnäkijät kertoivat löytäneensä ruumiin tiistai-iltana. Ruumis oli ehtinyt olla autossa yli 12 tuntia ilman, että kukaan oli huomannut sitä.

Silminnäkijät kertoivat, että ruumis oli helposti nähtävillä, eikä sitä tarvinnut erityisemmin etsiä. Toisen silminnäkijän teini-ikäinen lapsi oli kiertänyt autoa ja huomannut sen takakontissa ruumiin. Tapahtumapaikalle saapunut mies vahvistaa, että palanut ruumis oli selvästi nähtävillä.

Yksi silminnäkijöistä kummastelee poliisin ja pelastuslaitoksen toimintaa.

– On ihmeellistä, miten aamulla käyneet poliisi ja palokunta ovat voineet olla huomaamatta ruumista, silminnäkijä kertoi lehdelle.

Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Teemu Liikkanen kertoi Etelä-Saimaalle, että poliisilla on syytä epäillä asiasta henkirikosta. Poliisi ei kerro, minkälaisessa kunnossa ruumis löytyi. Lehden mukaan tutkinnanjohtaja Liikkanen ei kiellä eikä vahvista silminnäkijöiden havaintoja. 

Lue myös:

    Uusimmat