Mainos

ES: Teini teki hirvittävän löydön Lappeenrannassa – palaneen auton takakontissa oli ruumis: "Miten pelastuslaitos ja poliisi eivät huomanneet"

Silminnäkijät löysivät vahingossa Lappeenrannan palaneen auton takakontista ruumiin, uutisoi Etelä-Saimaa. Lehden mukaan pelastuslaitos oli sammuttanut autopalon Lauritsalan venesatamassa maanantain ja tiistain välisenä yönä, ja poliisi kävi tiistaiaamuna satamassa.

Etelä-Saimaan haastattelemat toisistaan riippumattomat silminnäkijät kertoivat löytäneensä ruumiin tiistai-iltana. Ruumis oli ehtinyt olla autossa yli 12 tuntia ilman, että kukaan oli huomannut sitä.

Silminnäkijät kertoivat, että ruumis oli helposti nähtävillä, eikä sitä tarvinnut erityisemmin etsiä. Toisen silminnäkijän teini-ikäinen lapsi oli kiertänyt autoa ja huomannut sen takakontissa ruumiin. Tapahtumapaikalle saapunut mies vahvistaa, että palanut ruumis oli selvästi nähtävillä.

Yksi silminnäkijöistä kummastelee poliisin ja pelastuslaitoksen toimintaa.

– On ihmeellistä, miten aamulla käyneet poliisi ja palokunta ovat voineet olla huomaamatta ruumista, silminnäkijä kertoi lehdelle.

Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Teemu Liikkanen kertoi Etelä-Saimaalle, että poliisilla on syytä epäillä asiasta henkirikosta. Poliisi ei kerro, minkälaisessa kunnossa ruumis löytyi. Lehden mukaan tutkinnanjohtaja Liikkanen ei kiellä eikä vahvista silminnäkijöiden havaintoja. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.