Mainos

Poliisi kävi jo yöllä Lappeenrannassa palaneen auton luona – 13-vuotias poika löysi ruumiin vasta myöhemmin

Poliisi tutkii Lappeenrannassa palaneen auton takakontista löytyneen ruumiin tapausta murhana. Pahoin palanut ruumis löytyi henkilöautosta Lauritsalan venesatamasta tiistaina alkuillasta ennen puoli kuutta.

Poliisi on pidättänyt neljä ihmistä tapaukseen liittyen. Pidätetyistä kolme on miestä ja yksi nainen. Poliisin mukaan he ovat lappeenrantalaisia.

Ruumiin löysi 13-vuotias poika, joka meni palopaikalle tiistaina alkuillasta. Tämän jälkeen poliisi sai ilmoituksen vainajasta.

Poliisipartio kävi paikalla jo tiistaina aamuyöllä kolmen jälkeen, mutta partio ei löytänyt tuolloin ruumista. Poliisin mukaan partio ei päässyt tutkimaan kuumaa ja savuavaa autoa.

Auto vielä tulessa

Ylikomisario Jukka Lankinen kertoo, että partio meni aamuyöllä paikalle, kun auto oli vielä osittain tulessa. Hänen mukaansa kuumaa autoa ei päästy yöllä penkomaan, eivätkä poliisit voineet jäädä odottamaan, että auto jäähtyy.

– Auto oli savunnut ja ollut kuuma. Paikanetsintää ei päästy suorittamaan heti. Aamulla tulleet partiot eivät olleet saaneet jostain syystä saaneet tietoa, että täällä on tällainen ajoneuvo. Kyse oli puhtaasti tietokatkoksesta, Lankinen toteaa.

Poliisi jatkaa tutkintaa tänään kuulustelemalla epäiltyjä.

Poliisin mukaan ruumista ei ole pystytty vielä täydellä varmuudella tunnistamaan.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.