Eronnut Linda, 34, nai itsensä peili kädessään – "avioliitto" ei sulje pois parisuhteen solmimista

Koskettava yllätys: Pariskunta kosi toisiaan yhtä aikaa 0:47

Elämän pisin ihmissuhde on suhde omaan itseen. Australialaisnainen halusi virallistaa tämän kumppanuuden ja meni naimisiin itsensä kanssa, kertovat muun muassa LADbible sekä Metro UK.

Videolla näkyy, kuinka pariskunnan kosintahetki meni koskettavalla tavalla pieleen.

Kun tietoisuusvalmentaja Linda Doktar, 34, erosi alkuvuonna, hän ei jäänyt pitkäksi aikaa asiaa murehtimaan. Nainen päätti naida itse itsensä, kun muita alttarille viejiä ei näköpiirissä ollut.

Linda kuuli itsensä kanssa avioitumisesta parisuhdevalmentajana työskentelevältä ystävältään.

– Hän oli juuri alkanut järjestää näitä seremonioita muille. Ajattelin, että tämä on kaunis konsepti, joka symbolisoi matkaani rakastamaan ja kunnioittamaan itseäni syvemmin, Linda kertoo LADbible-sivustolle.

Häihin ei kutsuttu vieraita


Jos päivitys ei näy, voit avata sen tästä.

Linda kirjoitti häävalat itselleen sekä valitsi mekon ja laulun seremoniaan. Vihkimismenot suoritettiin australialaisella rannalla. Linda asteli punaisella kukkien reunustamalla matolla kohti ikuista liittoaan itsensä kanssa – peili kädessään.

– Toimituksen edetessä luin valani ja lupaukseni rakkaudesta myötä ja vastoinkäymisissä ääneen käsipeiliin katsoen.

Vieraita ei häissä ollut. Tapausta todisti Lindan lisäksi vain hänen ystävänsä.

Liitto ei sulje pois parisuhdetta toiseen ihmiseen

Linda muistelee ystävänpäivänä tapahtunutta avioitumistaan itsensä kanssa lämmöllä. Se muistuttaa elämän käännekohdasta, jolloin Linda päätti luvata rakastaa itseään ja opetella tuntemaan sisimpänsä entistä paremmin.

Vaikka itsensä kanssa avioon astellut Linda on nyt niin sanotusti vaimo, ei hän sulje pois parisuhteen solmimista perinteisemmin tavoin. Linda kuitenkin muistuttaa, että pisin suhde ihmisellä on itsensä kanssa – siksi sitä on syytä varjella.

– Ainoa ihminen, jonka kanssa minun täytyy olla vuorokauden ympäri koko loppuelämäni ajan, olen minä itse.

***

Näin onnistut hääkuvissa 7:20

Lue myös:

    Uusimmat