Krisse Salminen voitti TTK:n vuonna 2012 – yksi muisto kammottaa tänä päivänä: "Nyt mietin, että hirveää"

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman studioyleisöön saapunut näyttelijäkaksikko Krisse Salminen ja Miitta Sorvali seuraavat kisaa tiiviisti.

Näyttelijät Miitta Sorvali ja Krisse Salminen saapuivat Tanssii Tähtien Kanssa  -ohjelman studioyleisöön isänpäivänä 12. marraskuuta. Kaksikko kertoi seuranneensa kuluvaa kautta television välityksellä intensiivisesti. 

Salminen kertoo kannustavansa yleisössä varsinkin TTK-opettajaansa Matti Puroa vuodelta 2012, jolloin kaksikko voitti TTK:n

Sorvali kertoo seuranneensa varsinkin Pernilla Böckermanin, Emma Kimiläisen sekä Jarkko Niemen TTK-menestystä mielenkiinnolla, mutta iloitsevansa tällä hetkellä myäs paljon Yeboyahin menestyksestä tanssiparketilla. 

– En aluksi huomannut niin paljon häntä. Mutta hänellä on lähtenyt jotenkin ihan lentoon. Hänenkin nimensä liittäisin tähän, Sorvali pohtii. 

Lisäksi Sorvali kertoo pistävänsä merkille tänään sen, kuinka kovin tanssijoiden kunnianhimo finaalin lähestyessä ilmenee tanssilattialla.

Aira, ja varmaan moni muukin, on hyvin sanonut, että sitä pitää todella haluta voittaa. Eli uskaltaa haluta voittaa. Niin sitäkin on tässä mielestäni jännittävää katsoa, että onko täällä kaikilla se. Sekin vie aika pitkälle, Sorvali miettii.

Pitkään ystäviä olleet Krisse Salminen ja Miitta Sorvali saapuivat yhdessä TTK-yleisöön.

Tanssiminen on jäänyt Salmisen elämään siten, että hän käy yhä viikoittain tanssitunneilla – joskin laji on muuttunut kymppitansseista streetiin. 

– Lisäksi käyn sellaisella tunnilla, missä se tanssi aina vaihtelee viikoittain. Joka viikko tanssin jotain, Salminen kertoo. 

Omaa TTK-taivaltaan Salminen muistelee lämmöllä ja kertoo sen olleen yksi hänen elämänsä parhaista kokemuksista. Sorvalikin eli tuolloin vahvasti mukana Salmisen TTK-matkaa ja oli mukana katsomassa myös finaalia, jonka päätteeksi Salminen kruunattiin ohjelman voittajaksi. 

– Se oli todella huikeaa, Sorvali muistelee. 

Salminen muistaa erityisen hyvin valtavan jännityksen, joka piti vallassaan aina ennen kutakin suoraa lähetystä ja omaa tanssivuoroa. 

– Vaikka jännittää aina kaikki omat keikatkin, mutta mikään jännitys ei ole samanlaista, kuin tuossa, kun tiedät, että olet seuraavana. Ja kun se on suora lähetys, sitä ei voi tehdä uusiksi. Nyt mietin, että hirveää, onneksi olen siitä jo suoriutunut, Salminen kertoo.  

– Ajattelin aina, että tätä ei kuvata, eikä kukaan katso tätä, eikä sitä laiteta mihinkään, täällä vaan tanssitaan kavereille. Annoin itseni uskoa, että kukaan ei näe tätä. 

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla.
Tanssikupla MTV Katsomossa klo 18 maanantaisin ja perjantaisin. 

Lue myös:

    Uusimmat