Erling Haaland sovitti virheensä ja teki tutut temput: historiallinen maalituotanto jatkuu – surullinen antisankari jatkoi kompurointiaan

Erling Haaland korjasi virheensä – Bayernin antisankari töppäili jälleen 1:54
Erling Haaland korjasi virheensä – Bayernin antisankari töppäili jälleen

Rangaistuspotkusta avausjaksolla epäonnistunut Erling Haaland korjasi harvinaisen virheensä toisella jaksolla. Bayernin keskuspuolustaja Dayot Upamecano sen sijaan ei ole otteitaan petrannut.

Antisankaruuteen ja otsikoihin toistuvien virhearviointien ja kömmähtelyjen myötä noussut Ranskan maajoukkueen puolustaja Upamecano sai avausjaksolla jo punaisen kortin, joka kuitenkin peruttiin, kun Cityn hyökkäys kuitattiin paitsioksi.

Toisella puoliajalla Bayern oli lähellä kaventaa, mutta pian soi toisessa päässä. Haaland haastoi Upamecanon, joka liukastui ja norjalainen karkasi maalintekoon.

Haaland on pelannut urallaan nyt 2000 minuuttia Mestarien liigaa, jonka aikana hän on tehnyt kilpailussa 35 maalia. Esimerkin omaisesti Cristiano Ronaldo ei tehnyt samassa aikaikkunassa uransa alkuvaiheessa aikanaan osumaakaan. Ronaldo on tässä vaiheessa uraansa osunut kilpailussa 140 kertaa.

Osuman syötti Cityn belgialaistaituri Kevin De Bruyne, jonka kausi on nyt 23 maalisyötön myötä niiden valossa uran tuottoisin.

Yhteismaalit ovat toisella puoliajalla nyt 4–0 Manchester Cityn hyväksi.

Illan toisessa ottelussa Inter johtaa Benficaa 3–1 ja on matkalla välieriin paikallisvihollisensa AC Milanin vastustajaksi yhteismaalein 5–1.