Erin kummasteli kurpitsasilppua kuistillaan – syypää oli valtava orava: "Se tulee selviämään ihan mukavasti talven yli"

Erin kummasteli kurpitsasilppua kuistillaan – syypää oli valtava orava 1:04
Tästä oravasta on kyse.

Pulska orava on sekoittanut pyöreällä olemuksellaan TikTokin.

Clevelandista Ohiosta kotoisin oleva Erin Zak kuvasi kuistilleen eksyneen oravan, joka on mitoiltaan hämmentävän pyöreä. Pulskasta oravasta uutisoi muun muassa The Dodo

Oravan ja Erinin ensikohtaaminen tapahtui 21. lokakuuta, jolloin Erin vielä valmistautui kuunvaihteessa juhlittuun halloweeniin. Tradition mukaisesti Erin oli koristanut kuistinsa koverretuilla kurpitsoilla. Hän oli nopeasti huomannut, että joku nakersi koristeeksi tarkoitettuja kurpitsoja ja sotki niistä irtoavaa silppua ympäri kuistia. 

– Se vaatii paljon minulta suuttua tai ärsyyntyä jostakin, erityisesti jostain tällaisesta. Sotkujen siivoaminen oli kuitenkin hiukan rasittavaa, hän tunnustaa. 

Pulska orava

Lopulta syyllinen jäi kiinni itse teosta. Erin huomasi kuistillaan koristekurpitsoiden äärellä herkuttelevan lihavimman oravan, jonka hän oli eläissään nähnyt. 

– Hyvä tavaton, oletko raskaana vai oikeasti vain noin pulska? Erin kysyy oravalta kuvaamallaan videolla tilanteesta. Katso yllä olevalta ideolta, miltä pulska orava näytti!

Alkuun Erin luuli, että kyseessä on murmeli. 

– Tajusin sen olleen syyllinen nakerrettuihin kurpitsoihini, hän kertoo.

Ensikohtaamisen jälkeen orava on palannut Erinin pihalle useita kertoja. Viimeisin kohtaaminen oli 7. marraskuuta, jolloin orava oli vielä aivan yhtä pyöreä.

– Se on niin pulska ja onnellinen. Niin olen muuten minäkin, Erin kertoo Storyfulille.

Jälleennäkemisestä ihastunut Erin jakoi uuden videon pyöreästä oravasta TikTokiin, jossa kyseistä villiä jyrsijää ovat ihailleet kymmenet miljoonat käyttäjät.

– Sillä on vain isot luut, anna tuon pehmoisen olla, eräs katsoja kommentoi.

– Ei se ole pulska, se on vain pehmoinen, toinen kommentoija yritti puolustella oravan kunniaa. 

"Tulee selviämään ihan mukavasti talven yli"

Kuvaamillaan videoilla Erin on silminnähden tohkeissaan näkemästään ja puhuu hyvin rehellisesti oravalle miettimättä, voisivatko hänen sanansa ollaa jonkin mielestä loukkaavia.

– Nähdessäni sen ison kaverin ajattelin sen kaiken olevan niin hauskaa. Kommenttini saattoivat kuulostaa vähän tökeröiltä, mutta vitsailin vain. Sellaista huumorini on, hän kertoo

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä

Erinin onneksi oravaa ei tunnu haittaavan se, että tuntematon ihminen kutsuu sitä toistuvasti tuntuvasti ylipainoiseksi pulskimukseksi. 

– Näyttäisi siltä, että se tulee selviämään ihan mukavasti talven yli, Erin pohtii. 

Moni epäili, onnistuisiko lihava orava kiipeämään enää puuhun, mutta Erin on julkaissut TikTokissaan videon kyseisestä oravasta lepäämässä oksanhaarassa varsin tyytyväisenä.

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä

Lähteet: Storyful/Reuters, The Dodo ja @romiebalone/TikTok

Lue myös:

    Uusimmat