Mainos

Erikoisen automurron lopputulos: Auto ääriään myöten täynnä suklaapatukoita

Nälkäinen varas ei pystynyt hillitsemään suklaanhimoaan. Varkaudesta seurasi kuitenkin jotain hyvääkin.

Kansasilaisen opiskelijan Hunter Jobbinsin autoon murtauduttiin lokakuun lopulla, kun Jobbins poistui autostaan vain muutamaksi minuutiksi ja jätti sen lukitsematta. Tämän lyhyen hetken aikana autossa ehti käydä varas, joka vei Jobbinsin mukinpidikkeeseen jättämän KitKat-suklaapatukan.

Autoonsa palatessaan Jobbins huomasi autoon jätetyn viestin:

– Näin KitKatin mukinpidikkeessäsi. Rakastan KitKateja, joten kokeilen avata autosi oven ja se oli lukitsematta. En vienyt suklaapatukan lisäksi mitään muuta. Olen pahoillani ja nälissäni, varas kirjoitti.

Jobbins otti kuvan viestistä huvittuneena ja latasi sen Twitteriin. Viesti levisi internetissä ja tapaus kantautui myös KitKatin valmistajan tietoon. Valmistaja lupasikin korvata kähvelletyn patukan Jobbinsille ja samalla varkaudesta muodostui täydellinen julkisuustemppu.

Yksi kadonnut patukka korvattiin kuitenkin yli kuudella tuhannella patukalla, jotka täyttivät Jobbins auton ääriään myöden.

Lopulta Jobbins jakoi patukoita ilmaiseksi ohikulkijoille yliopistonsa pihalla. Hän toivoo, että patukkavaras ilmoittaisi itsestään, jotta he molemmat voisivat yhdessä jakaa tapahtumasta seuranneen huomion.

Lähde: Auto Blog


***

1:19

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.