Mieheltä varastettiin Kit Kat -suklaapatukka – epäonni kääntyi onneksi

kitkat-kuva
Shutterstock / Kuvakaappaus: Twitter

Kansasilaiselta opiskelijalta varastettiin autosta Kit Kat -suklaapatukka. Epäonni kääntyi kuitenkin lopulta onneksi.

Yhdysvaltalainen Hunter Jobbins koki yllätyksen palatessaan takaisin autoonsa. Häneltä oli jäänyt auton ovet lukitsematta ja autosta oli varastettu vain siellä odottanut Kit Kat -suklaapatukka. Varas oli jättänyt myös autoon viestin.

– Näin Kit Katin mukitelineessäsi. Rakastan Kit Katteja, joten tarkistin ovesi ja se ei ollut lukossa. En ottanut muuta kuin Kit Katin. Olen pahoillani ja nälkäinen, varkaan jättämässä lapussa luki.

Suklaanvalmistaja Hershey's huomasi Jobbinsin julkaisun Twitterissä ja huomasi tässä oivan tilaisuuden ilmaiselle markkinoinnille. He lupasivat korvata varastetun suklaapatukan. Heidän korvauksensa kuitenkin yllätti kaikki!

Jobbins sai lopulta autonsa täyteen Kit Kat -patukoita. Yhteensä niitä oli 6500. Ideana oli, että hän voi pyöriä ympäri kampustaan ja jakaa patukoita kaikille halukkaille.

Lähde: some life

 

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.