Erikoinen trendi Kiinassa: Naiset vuokraavat poikaystäviä

Kiinalaiset sinkkunaiset vuokrailevat väliaikaispoikakavereita esimerkiksi sukujuhliin.

Kiinalainen yritys on alkanut vuokrata väliaikaispoikaystäviä, kertoo Daily Dot.

Hintaa poikaystävälle tulee 132 dollaria eli 102 euroa päivässä. Sinkkunaiset tarvitsevat noin parikymppisiä väliaikaispoikakavereita esimerkiksi sukujuhliin tai työpaikan kutsuille.

Mies vuokrataan kerralla kolmeksi päiväksi. Tänä aikana hän esiintyy naisen kanssa sosiaalisissa tilanteissa helpottaen samalla 20–30-vuotiaisiin naisiin kohdistuvia avioitumispaineita. Vuokrauspalvelua tarjotaan kuitenkin myös miehille.

Palveluita mainostetaan hämmentävän yksityiskohtaisesti: esimerkiksi 50 juanin hintaan voi ostaa suudelman, johon sisältyy ilmaista kädestä pitelyä ja ilmainen suukko hyvästelytilanteessa.

Vuokraa äiti!

Poikakaverin vuokraaminen ei kuitenkaan ole sieltä oudoimmasta päästä. Tiesitkö, että näitäkin voi vuokrata?

Ystävä. Samaan tapaan kuin vuokrapoikaystävä, "pelkkä" ystävä tulee kotiisi pelaamaan pelejä tai vain hengaamaan kanssasi.

Vanhemmat. Eräs jenkkiyritys vuokraa väliaikaisia vanhempia, kertoo Woman's Day -lehti.

Naisrobotti. Japanilaisfirma vuokraa naisen tavoin käyttäytyvää robottia, joka myös näyttää naiselta. Robotin voi ottaa lainaan viideksi päiväksi.

Paparazzit. Eräs yritys vuokraa kuvaajia ahdistelemaan sinua kuin julkkista ikään. Julkisuutta kaipaavalle valmistetaan kuvista DVD ja oma juorulehden kansi.

Julkkis. Jos paparazzit eivät riitä tyydyttämään julkisuudennälkääsi, vuokraa oma julkimo! Forbes-lehden mukaan esimerkiksi golfvirtuoosi Tiger Woodsilta saa yksityistunnin 155 000 dollarilla, eli noin 120 000 eurolla, kertoo The Daily Green


Lue myös:

Kuvan henkilö ei liity artikkeliin.

(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat