Erikoinen sattuma! Twilight-tähdellä ja tämän puolisolla tulee olemaan avioitumisen jälkeen tismalleen sama nimi

Papin aamenen jälkeen Twilight-tähti Taylor Lautnerin ja tämän puolison kotona asuu kaksi Taylor Lautneria.

Twilight-elokuvasarjassa ihmissusi Jacobia esittänyt näyttelijä Taylor Lautner kosi puolisoaan Taylor Domea marraskuussa 2021. Näyttelijä kertoi kaksikon kihlautumisesta postaamalla Instagramiin kuvan, jossa hän on polvistunut puolisonsa eteen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lautner vieraili taannoin yhdysvaltalaislaulaja Kelly Clarksonin luotsaamassa The Kelly Clarkson Show -keskusteluohjelmassa. Lautner paljasti Clarksonin kanssa käymänsä keskustelun aikana, että hänen tuleva aviopuolisonsa tulee ottamaan naimisiin menon yhteydessä hänen sukunimensä. Tämä tarkoittaa sitä, että heistä molemmista tulee Taylor Lautnereita.

Lautner kertoi Clarksonille keskustelleensa nimiasiasta kumppaninsa kanssa.

– Olin, että pidätkö tästä sukunimestä? Koska meillä on jo yksi nimi, joten tästä tulee extra-monimutkaista, näyttelijä kertoi.

– Meistä tulee kirjaimellisesti sama henkilö. Pidämme sen joko erittäin yksinkertaisena tai erittäin monimutkaisena, hän lisäsi.

Lautner ja Dome ovat pitäneet yhtä vuodesta 2018 lähtien. Sitä, milloin pariskunnan häitä tullaan tanssimaan, ei ole ainakaan toistaiseksi kerrottu julkisuuteen.

Lähde: Independent

Lue myös:

    Uusimmat