Erikoinen pikahahmo pääsi mukaan sketsihahmokilpailuun – näin näyttelijä kommentoi fyysisesti haastavaa tuotostaan: "Olen luonut hirveän vankilan"

2:55
Tällainen hahmo on Jamo63725!

Putouksen sketsihahmokilpailuun mukaan äänestetty Pilvi Hämäläisen pikahahmo Jamo63725 on näyttelijän mukaan fyysisesti todella haastava.

Putouksen seitsemännessä suorassa lähetyksessä käytiin läpi jännittävät hetket, kun yksi pikahahmoista taisteli tiensä mukaan ohjelman sketsihahmokilpailuun. Katsojat äänestivät neljän pikahahmon joukosta mukaan kisaan näyttelijä Pilvi Hämäläisen pikahahmon Jamo63725:n. 

Hämäläinen kertoi MTV Uutisille fiilistelleensä paljon sitä, että sketsihahmokilpailusta pudonneiden neljän näyttelijän täytyi viimeistellä edellisellä viikolla luomansa pikahahmot uutta kisaa varten. 

– Ne oli just sellaisia, että ei voi liikaa miettiä. Musta se oli ihan mahtavaa, koska se oli niin kreisiä, koko ajan mietti sitä, että tämä on niin älytöntä. 

Juontaja Christoffer Strandberg huomautti, ettei Hämäläinen mennyt jälleen hahmonsa luomisessa sieltä, mistä aita on matalin. 

– Hän loi itselleen fyysisen helvetin tekemällä hahmon. Viime kausi Pönttönä meinasi tuhota sun polvet, kymmenen viikkoa kontallaan tosi pahassa asennossa. 

Hämäläisen uusi hahmo niin ikään on varsin fyysinen, sillä näyttelijä joutuu olemaan hahmossaan koko ajan erittäin haastavassa asennossa. 

– Jamon asento on tämmöinen, sitten mä koko ajan jäkitän niin, että mulla on niskat kipeänä. Sitten sillä on korkokengät, niin mulla on jalat ihan hirveän kipeät ja ääni on hirveä mun kurkulle. Tämä on siis kaikella tapaa, mä olen luonut hirveän vankilan, Hämäläinen analysoi. 

Katso Jamo63725:n Asian vierestä -haastattelu yllä olevalta videolta!

Putous mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla lauantaisin kello 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja