Mainos

Erikoinen käänne – nuori Miss Suomi -semifinalisti lähetetään Miss Maailma -kisoihin perintöprinsessan sijaan

6:25
Anni Harjunpää on tuore Miss Suomi

Miss Maailma -kisoihin lähtee Dana Mononen.

Miss Suomi -organisaatio lähettää Miss Maailma -kisoihin perintöprinsessa Riikka Uusitalon sijaan semifinaalivaiheessa ennakkosuosikiksi nousseen Dana Monosen. Päätös on poikkeuksellinen, mutta siihen löytyy missikeisarinna Sunneva Kantolan mukaan luonnollinen selitys.

– Harkitsimme välivuoden pitämistä. Kävimme kuitenkin Miss Maailma -organisaation kanssa pitkän keskustelun, jonka jälkeen päädyimme ratkaisuun, että emme halua katkaista 60-luvulta alkanutta perinnettä kisojen kanssa, Miss Suomi -kisojen omistaja Sunneva Kantola kertoo.

– Ensimmäinen vaihtoehtomme edustajaksemme oli luonnollisesti Miss Suomen toinen perintöprinsessa Riikka Uusitalo, mutta hän ei työtehtävien ja opintojen takia päässyt osallistumaan kansainvälisiin kisoihin.

Kantolan mukaan Mononen on nappivalinta Miss Maailma -kilpailuun kansainvälisen taustansa ja kielitaitonsa takia. Miss Suomi -kilpailun semifinaalivaiheessa Mononen kävi kattavan More than Beauty Academyn koulutuksen. 

– Dana osoitti semifinaalivaiheessa, että hän pärjää myös kansainvälisillä kisalavoilla. Hän puhuu sujuvasti englantia ja ranskaa, Kantola jatkaa.

Helsinkiläinen Mononen, 19, on innoissaan kansainvälisiin kisoihin osallistumisesta.

– Tämä on upea mahdollisuus päästä edustamaan Suomea. Luvassa on varmasti uskomaton kokemus, johon valmistautuminen tapahtuu nopealla aikataululla, Mononen kertoo.

Miss Maailma -kilpailun finaali käydään 14.12. Lontoossa.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja