Erika Vikman olisi päästänyt 11-vuotiaan vatsastapuhujan suoraan jatkoon – muu tuomaristo empi

Rasmus Koskinen 7:29
Katso Rasmuksen esitys videolta!

Talentissa esiintynyt Rasmus Koskinen on lahjakas vatsastapuhuja.

11-vuotias Rasmus Koskinen oli yksi Talent Suomi -ohjelman toisen livelähetyksen kilpailijoista. Koskinen esiintyi tuomareille ja kotikatsomolle Nestori-nukkensa kanssa. Esityksen aikana Nestori muun muassa lauloi legendaarisen Con te partirò -kappaleen. 

– Esityksessä on niin hurmaavaa ja ihmeellistä, että pystytte uusiutumaan näin lyhyessä ajassa. Ja tekemään täysin uuden setin täysin uusilla vitseillä ja biiseillä. Se tekee mun vaikutuksen. Luulen, että sun jutut uppoo vauvasta vaariin, Ernest Lawson mietti. 

–Sinulla on esiintyjän lahja. Olet kekseliäs, luova omaperäinen hauska ja ällistyttävä, Jorma Uotinen puolestaan hehkutti.  

Krista Siegfridsia tuuraava Erika Vikman olisi halunnut päästää nuoren tähden suoraan finaaliin Kultaisella napilla. Muut tuomarit eivät olleet Vikmanin kanssa samoilla linjoilla. Lawson oli vakuuttunut, että Koskinen oli tehnyt vaikutuksen suomalaisiin.

– Olen aika varma, että sut äänestetään ehkä suoraan jatkoon, hän mietti. 

Talent Suomi MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19.30. Ohjelma on katsottavissa myös mtv-palvelussa ja C More -suoratoistopalvelussa.



Lue myös:

    Uusimmat