Erika Vikman kertoo arkiseen paikkaan liittyvästä ahdistuksestaan: "Otollisia paniikille"

"Otollisia paniikille ja ahdistaville kehollisille tunteille" – Erika Vikman kertoo, miksi välttelee ruokakauppoja 0:32
Katso videolta esimakua Erika Vikmanin Yökylässä Maria Veitola -jaksosta!

Erika Vikman kertoo uudella Yökylässä Maria Veitola -kaudella myös negatiivisista tuntemuksistaan. 

Yökylässä Maria Veitola -ohjelman uusi kausi alkaa MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa torstaina 8. helmikuuta. Uuden kauden avausjaksossa toimittaja, juontaja Maria Veitola pakkaa kassinsa ja suuntaa yökyläilemään laulaja Erika Vikmanin luo.

Jaksossa nähtävissä keskusteluissa pureudutaan muun muassa rakkauteen ja parisuhteeseen, ja lisäksi Vikman kertoo Veitolalle kokemuksiaan paniikkikohtauksista sekä loppuun palamisesta

Jaksosta julkaistussa ennakkomaistiaisessa Vikman kertoo, että kauppareissut ovat omiaan aiheuttamaan hänelle ahdistusta.

– Tilaatko usein kotiin ostoksesi? Veitola kysyy Vikmanilta.

– Tilaan, koska jotenkin minua ahdistaa ruokakaupat. Niissä on niin kirkkaat valot. Kaupat ovat tosi otollisia paniikille ja ahdistaville kehollisille tunteille. Sitten siellä soi sellainen melankolinen Suomipoppi, Vikman sanoo.

Vikmanin lisäksi ovensa yökyläilylle avaavat uudella kaudella Jukka Haapalainen ja Sirpa Suutari-Jääskö, Anna ja Arppa Airola, Dome Karukoski, Sara Sieppi ja Pyry Soiri, Outi Mäenpää ja Juha Ruusuvuori, Joel Pohjanpalo, Mira Luoti, Sami Sykkö ja Mika ja Kirsi Aaltola.

Lue myös:

    Uusimmat