Erika Vikman tekee paljastuksen parisuhteestaan – katso esimakua uudelta Yökylässä-kaudelta

Yökylässä Maria Veitola: 9. kauden traileri 0:40
Katso esimakua tulevasta kaudesta!

Yökylässä Maria Veitolan yhdeksäs tuotantokausi käynnistyy Erika Vikmanin jaksolla, jossa Vikman puhuu avoimesti parisuhteestaan. 

Toimittaja, juontaja Maria Veitola on valmis nukahtamaan jälleen uusissa vieraspedeissä. 

Ovensa yökyläilylle avaavat tällä kaudella Erika Vikman, Jukka Haapalainen ja Sirpa Suutari-Jääskö, Anna ja Arppa Airola, Dome Karukoski, Sara Sieppi ja Pyry Soiri, Outi Mäenpää ja Juha Ruusuvuori, Joel Pohjanpalo, Mira Luoti, Sami Sykkö ja Mika ja Kirsi Aaltola.

Juuri julkaistussa videossa nähdään esimakua tulevasta kaudesta. Siinä Erika Vikman kertoo Maria Veitolalle parisuhteestaan. 

– Silloin, kun minulla on sellainen apeampi kausi, niin siinä se suhde on koetuksella, Vikman sanoo. 

Vikman kertoi viime vuoden toukokuussa Me Naiset -lehdelle seurustelleensa uuden miesystävänsä kanssa lopputalvesta saakka.

– Olen tällä hetkellä suhteessa ja onnellinen. Tämä suhde tuntuu oikealta ja potentiaaliselta myös pitkällä tähtäimellä, hän kuvaili lehdelle. 

Vikmanin kumppani ei ole julkisuuden henkilö, ja pari on tavannut vapaa-ajalla. Vikman on pysynyt julkisuudessa vaitonaisena suhteestaan, mutta Yökylässä-jaksossa hän kertoo siitä avoimesti. Keskusteluissa pureudutaan rakkauteen ja parisuhteeseen. 

Vikman kertoo myös Veitolalle kokemuksiaan paniikkikohtauksista sekä loppuun palamisesta. 

Veitola yökyläilee Erika Vikmanin ensimmäisessä omassa kodissa. Vikman vie Veitolan Mökkitie Recordsin studiolle hakemaan suuntaviivoja uudelle biisille.

Yökylässä Maria Veitola alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla to 8.2. klo 21. MTV Katsomo+ -tilaajille seuraava jakso ennakkoon. Ekstrapitkät jaksot vain MTV Katsomossa.

Lue myös:

    Uusimmat